Års summering +-=0

Hejsan. Tänkte berätta lite om året som varit.

År 09 började svinigt, Nydumpad, viktrasning, övergråten inledde jag starkt 2009. Inte så himla perfekt, men såhär i efterhand gör det inte så mycket. Februari mars blev det festande med alette, pojkar och sånt stog högt på prioreteringslistan. He he. Sen började våren dra sig fram, Min bror fyllde 19 och i samband med det fick jag en ny pojkvän, samtidigt som marcus låg deckad på toaletten.  Jag började jobba lite med firman, min bror tog studenten och jag fick första året på gymnasiet avklarat. Nöjd med mina betyg och ännu en gång, dumpad, på något vänster inledde jag sommaren även den lite depp. Men man rycker snabbt upp sig! De blev party av sommaren och sen jobbade jag i två veckor på hockeyskolan. Sista veckan jag jobbade var även vår dunderfestival PIP och jag var lyckligare än någonsin! Trots lite trött på jobbet, men man lever baar en gång!Måste även nämna att ja va på västkusten också.
 Hösten kom och allt var mysigt, längta de efter en manlig varm arm, men jag har förstått att en sån kan man mins sagt klara sig utan! Var på Rise against konsert och ja stog längstfram och skrek halsen av mig. var överlycklig. Har besökt huvudstaden hur många gånger som hellst i år. fast ja aldrig åkt dit annart, livet är bra konstigt! Hösten tog slut och de blev en iskall vinter, vilket var skönt, eftersom höstdeprissionen inte kom lika hårt som den brukar.
Julen firades med släkt och allt var underbart!

Sista deledagarna av året, har vart sorliga, hemsk och jag har vart ledsen. jag är nog inte den ända, vet inte vad jag ska göra, mer än att skänka en tanke, hoppas att tiden läker sår. Tänker på er och skickar tankekramar!


De var allt för mig.Hoppas 2010 slår 2009.

Emla


Melissa Horn vet på tok för mycket om mig.

Hej.
Har vart hos ida nu. Vi va ut eoch gick en sväng, sen kolla vi på tv åt massa och spela Buzz^^ Nu sitter jag och lyssnar på melissa horn, hon vet på tok för mycket om mig. Varför sjunger hon mina tankar?suck.

Nu ska ja kolla tv, sen ska jag sova.
or at least I will try

Emla

This really sucks



This is how I'm look today.


Ska iväg till apoteket och hämta lite nya salvor, sen blir det att umgås lite med  Ida.
Blir inget örebro imorgon med frida som plannerat. Bye

Emla

28 december

Hej sweeties.
Nu sitter ja nyduschad och ska snart gå och smörja in mig. I väntan på ida tänkte jag göra lite ärenden. Kanske dra till stan och kolla vad som erbjuds där, städa bland stallgrejerna, plocka undan på mitt rum som jag inte gjorde igår, måla naglarna... Sen imorgon bär de av till örebro med frida. Hoppas nyårsklänningarna kommer snart! Men jag får väll, i väntan på klänningarna, köpa en extra. Ifall att dom inte kommer, sen ska ja byta ett par skor och grejer. Nu ska jag göra ovanstående, men först; Går till konsum och lämna tillbaka wallanderfilmen; Prästen som jag hyrde igår, samt fylla på mitt kontantkort, jag har ju comviq nu men är fruntansvärt kritisk. Får se hur mycket jag tjänar på de. Ha de bra så länge!

Emla

Nattfunderingar

jag har en ide! Såhär nattetid får jag jämt så många bra ideer.

* Från den första Januari i år tror jag bestämt att ja ska goes vegitarian.
* Jag ska skriva om den nya stieg larsson filmen som recention till samhällskunskapen.
* Inhandla ännu en nyårsklänning ifall att dom andra inte kommer/inte sitter snyggt.
*Åka skridskor med ida imorgon.
*Örebro med Frida på tisdag.
*Prata med min übersnälla bästa bror.

NU ska jag gå ut och röka. För er som undrar är de bara 170 dagar kvar tills moi, Emla, Emmelis, Emmelie, kalla mig vad ni vill, men JAG blir 18 år. Gud va bra dedär känndes, uppfriskande, härligt. Då ska jag ta körkort sen ska jag köra så långt bort från karlskoga som jag vågar. De är ju inte så svårt, de svåra är att hitta hem. kanskeska bila till Tyskland och hälsa på min tyska vän,kan någon räkna ut hur mycket bensin de går åt att bila fram och tillbaka till tyskland? Vore snällt jag orkar inte, måste leta upp en atlas då. Den är uppe.. hehe. Jag bara babblar, men som sagt, 18 år. Här näst; Nyårsafton! Då ska jag vara snyggast i stan.

Emla

Natti

Hellu!
Nu har jag tittat på Wallander - Prästen! Den va bra, mycke pangpang :D Gick till konsum och hyrde den och köpte coola och souercreame & onion stjärnor(Y) Nu funderar ja på och gå ut och gå. Ska kolla om någon vill haka. Sen imorgon hoppas jag att mina nya kläder kommer och att dom passar. Måste gå ner i vikt! GAH, så stor ja har belvit sen i sommras de är fan inte sant.

Först innan ja gör något annat ska jag ivf ta en dusch, sen plocka undan på mitt rum som jag inte gjort än. Sen får vi se vad det blir. Sovgott och ha de bäst :D Puss

 
Kläderna och skorna är beställda från http://forever21.com


Emla


Rastlös!

Helluu!
Blir tokig. Är så frunktansvärt rastlös, vill se den nya stieg larsson filmen också! Sne måste ja gå iväg till Konsum och lämna filmen vi hyrde igår. kanske ska hyra en ny film och käka lite chips, är så sjukt sugen på chips. nu har ja en ny telefon iaf.. Den får duga tills någon gång i framtiden, eftersom toutch telefonen va slut köpte ja någ0on annan samsung, gick på 1400.- SUCK. Skulle köpt dendär asbilliga som kosta typ 400.- fast kändes inte så kul :p Ska väll knalla bort till kosnum, får väll köpa comviq och fylla på telefonen med också eftersom jag får comviq imorgon. Bara babblar känner jag!

  Brasorna är tända och de är iskallt i huset, snön tycks aldrig sluta komma ner..

Emla

27 december

Hejsan!

Idag kör vi på nytt försök att köpa en mobil! vaknade för ett tag sen, har käkat frukost och så. NU sk aja upp och plocka undan på mitt tum. Kan behövas, eftersom mitt rum ska bli de renaste rummet i huset ;) Idag har jag inga speciella planer, fundera på och ringa frida och kolla om hon vill mysa med mig =) Ha en bra dag gullungar jag återkommer!


Emla

Så de kan gå.

Tanken på dig med henne, dina läppar rör hennes hals.
Avundsjukan väller upp inom mig, när jag vet att hon fanns
där, när jag var din. Förstummad av sanningen, ser jag på
mig själv med avsky. Såklart att du valde henne framför mig,
jag skulle gjort likadant. Fly från de som aldrig borde skett.
Älskade, timmarna, månaderna, nätterna utan din ilar i min kalla
själ. Ingenting kunde rädda mig förutom du, du är vidrig, avskyvärd
och aldrig ska jag röra vid dig igen. Kräk. De blixtrar i ögonen när
du ser på mig. Hennes blick sätter sig på mig, etsar sig fast
vid mig, som om hon var avundsjuk på mig. Allt var förutspått,
jag visste vad som komma skulle, ty du och dina händer, över
min nakna kropp skulle aldrig vara för evigt. Hennes blick igen,
den brinner utav avsky mot mig, vad har jag gjort mot henne, mer än att älska
dig? Hon har dig, förtjänar dig inte, men har dig. Du förtjänar bara
det bästa, ditt äckliga, vidriga, kryp.

Emla

Saturday with Kiwi

Hellu!
Ten minutes befor twelve.
Eller? Kör på svenska.
Har Varit hos en underbar kiwi<3 Vi har myst och lekt.
Lekte i snön, åkte tefat och hade oss, hur kul som hellst! Otroligt bra träning ;)
Sen hem och mysa, bada bastu och sen drog vi en runda i snön i bikin ;)
Efter de satt vi och pratade, skärde upp massa frukt och sen satt vi oss framför TV:n och kollade på ciao bella faktiskt bra film. Sen fick jag dra mig hem, hur kul och mysigt somhellst. Tack för en trevlig lördag Kiwi:D

Nu sitter jag och lyssnar på musik, Glennmark, Ericsson och strömstedt. Haha.

Glenmark/Eriksson/Strömstedt – Från Dag Till Dag

De är bra, jag lovar! Har lyssnat på dom sen jag var liten och ja värkligen älskar de..
Nu lite bilder


En kiwi


Awsome:D

Sovgott och ha de så underbart!

Emla

26 december

Hellluuu
Försökt hitta en ny mobil med mina 1500 de är fan inte lätt :p haha får vänta tills på tisdag så får ja 1000.- till :) De är så urplockat tror ja ska köpa en samsung tuch..

Nu ska jag iväg till madde och åka pulka och basta osv... MYS!


Emla

Juldagen 25 december

Hejsan!
Hoppas att ni hade en bra julafton de har jag haft! Hel mys, först hos mammas släkt sen hos pappas släkt! Trevligt och så, fick lite paket, en liten bild på vad endel saker:

& här får ni lite mer bilder:


Mamma och Jag


Mammas sida av den närmaste släkten

Jag



Erik


Fortsatt god jul på er och ha det så underbart, Nu ska jag göra mig i ordning och se vad jag ska ha för kläder på mig. Hej så länge!

Emla

Sovgott!

hej!

Jobbig kväll. De är konstigt hur saker ter sig och hur läskigt de är näg något som inte borde hända händer ändå. Nu ska ja sova, sen imorgon får vi finfrämmat ;) Måste städa och laga massa massa mat.

Älskar dig mamma <3

Emla

Dan före Dan före doppare dan

Hej!

NU har jag entligen Jullov, Jag och jossan sjöng i skolan, jag lät skit, de blev krångel och ja börja skratta, tur att jussan är awsome på både gitarr och sång:D

Idag fyller både amina och Farmor år. Därför vill jag säga grattis till båda två och så ska jag knalla iväg till farmor och farfar där Mats och Camilla, Philip och Erik väntar Mer lek :D Ha en underbar första lovet kväll, de ska jag ha!
Saknar min ida!<3

Puss
Emla

Måndags kväll

Hejsan!

Efter att ha lekt me mina söta kusiner i ungefär 3 timmar, sovit en timme och käkat så ska ja nu ta mig ett välförtjänt bad! För imorgon är de showtime ;) Önska mig lycka till säger jag bara !!
  Bästivalen idag, den var väll hyffsad, men ja vet inte. Helt okej, bättre arrangerad iår än förra året! stort plus. Nej nu ska ja kila, måste kolla va ja ska ha på mig imorgon också.. :) PUSS!

Emla

21 december

helluuuu

Näst sista skoldagen, hur skönt som hellst! träffade mina älsklings minsta kusiner igår också, gud va ja älskar dom! Man blir alldeles varm i magen<3  Sitter och har fotografisk bild, ska redigera en bild i camera raw! När ja äntligen är klar trycker ja på done men ja har inte en aning om vart bilden försvinner.. SUCK! Får börja om, de är denhär bilden ja ska redigera, ganska enkelt men bajs på de orkar inte göra värst mycke nu




Puss

4 dagar kvar till Julafton

Hejsan!
Har sovit i flera timmar och är "förvånadsvärt" hur pigg som helst, synd bara att ja nog kommer få svårt att sova ikväll, haha!
Snart ska ja till jossan en sväng :) Sen blir de och träffa mina söta kusiner som kommer hit idag? Eller hörde ja fel? Gud va mysigt, I love 'em.
 

Erik, snart ett år, urgullig! <3


Emla

20 december- Julfrukost

Hejsan!

Gick upp klockan 6 imorse och drog på mig kläder, sen åkte ja iväg till ssu lokalen och har fixat julfrokost. Var sådär mycke folk som kom, vi hade annonserat dåligt osv. Men några kom iaf! Vi får sträva efter och göra bättre nästa år!  Nu ska ja väll inte göra så mycket, hade tänkt att träffa jenny men ingen hade skjuts och vi kunde bara ses till två så de får bli någon annan dag, är så himla mätt! tror jag ska lägga mig och sova en stund för att sen hoppa in i duschen.

PUSS

Emla

Minnen?






Åh saknar värme och mys, än mer saknar jag Rise against konserten!


Stockholm i sommras med mamma, SÅ mysigt!



Skolavslutning i 9:an Längtar inte direkt tillbaka till högstadiet men visst hade man kul där!



I sommras på robins balkong, Så underbar sommar! <3


Haha fulaste bilden på mig men den bjuder jag på!


Måste köpa en egen kamera och ta fler kort, är sur över att ja inte har någon bild från PIP i sommras, och alla galna underbara sommarnätter! En kamera till inköpslistan!


Emla

19 december - Godmorgon!

Hejsan!

Vaknade för typ en timme sen, har käkat frukost osv, är sur för att min bror inte tar med mina stövletter som måste bytas eftersom en söm spruckit, synd att dom är så jävla snygga, kul och va ute en kväll och vips så spricker skorna helt, jaha va ska man göra nu? Äsch.

Idag har jag inga större planer, ska ta ett bad, läsa min bok, mysa, äta godis, promenera, gå upp till farmoroch farfar och hälsa på. Sen ska ja gå och lägga mig tidigt eftersom ja ska upp ganska tidigt imorgon, typ sex halv sju någon gång, har julfrukost med SSU, vi bjuder på frukost- Ni äter. Mysigt, i folkets hus, de är pilar vart de är men de är i klubblokalen, börjar 7:30.

Nu innan ja ska börja med allt mitt mys måste jag bädda sängen och plocka ner lite smutstvätt.
¨
Puss

Emla

Eller?

De blev inte godnatt än.

Jag funderar alldeles för mycket tror jag, på allt. De ja stör mig mest på nu är att jag vill bli en stjärna, men är de bara kungarna som får bli de? Ja tänker bli en stjärna, och absolut inte bli en kung. De får funka!

Jag och frida va ute och lekte lite spioner i snön förut, ganska underhållande, mina skor är jättehala och ja drog mig typ 10 gånger, höll på och garva ihjäl mig, måste åka spark någon dag. Fast ja gillar inte snö egentligen, den är bara irriterande, allt blir halt och ja kan inte använda vilka skor ja villl,  I-lands problem, ibland blir jag galen på mig själv! NU blir det sovgott och godnatt undrar om mamma och pappa kommer hem från julbordet snart?

Emla

Suddentley I doesn't care at all..

hejsan!
Frida och sofia har nyss gått hem, vi kollade på "dumpa honom" jättebra film, nu ska ja ut en sväng bara och sen ska jag lägga mig i min säng med tända ljus och mysa, aldeles ensam, helt överlycklig! 

Puss


Emla


Fredagskväll

Hej!

Har vartit på "stan" Eller, ja vårat lilla mini centrum som sakta försöker växa sig större! Handlat de sista julklapparna och nu är allt inslaget! Försöker hitta lite gamla kläder som ja kan ha på R-showen, typ klänningar och kjolar går hyffsat. Snart ska jag bada sen käka pizza och sen mysa med frida! Ha de bra och sov gott, PUSS!

Emla

18 december, sovmorgon

Hejsan!

Skönt med sovmorgon, vaknade av mig själv 9.30! Duktig som jag är, har ätit frukost och suttit lite här i ungefär en timme, ska hoppa in i duschen en snabbis och sen blir de snabba ryck ner till bussen som går om 50 minuter.

Slutar skolan halv två sen blir de att köpa dem sista julklapparna, Greaaat! Aja, måste väll hoppa in i duchen nu om ja ska hinna, måste stressa i viket fall som hälst.
PUSS på er och ha en great day!

Emla

It's dangerous to live, I am told.

Hejsan!

Idag gott folk, har jag mitt sista prov innan jullovet! Är överlycklig. Inte nog med det, har sovmorgon till halv tolv imorgon också! & Sen måste jag öva på en jullåt. Nu sitter jag på samhällskunskapen och är klar med allt! Ska bara skriva en recention men kan ju inte skriva om trollflöjten som alla andra i klassen eftersom jag inte var med till göteborg, så det får bli att jag gör en recention om antingen en julsaga eller Super size me eftersom att vi ska se den nu. En film som handlar om Morgan Spurlock som lever på Mc Donalds i 30:dagar morgon, middag, kväll.

SKa skriva ut lite saker nu, skrev ju om varför vi inte borde ha Monarki i sverige och fick ett VG, känns helt okej! Hoppas jag får VG på provet också och att vi får ett arbete inom samhällskunskapen som jag kan få MVG skulle vara skönt med ett MVG i slutbetyg!
 
Bilden är en i motljus som jag tog i höstas, kan va kul och ha i bloggen så man kan se tillbaka hur man förbättras!
 

Ha de bra vi hörs senare

Emla


Sometimes I just feel splasched



Provet i samhällskunskap gick okej. Måste försöka plugga på naturkunskapen tills imorgon plus att ja ska repa ikväll och kolla på Tomterock och träffa väldens bästa ida. GAAH!
Nu går jag på luch.

Emla

Hej mitt vinterland

I skuggan av mig ser alla att du är vad som fattas mig.

I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly.


Hejsan!

Snön har kommit, om en vecka är det jul, har två prov kvar och på tisdag går jag på jullov. Sen blir det nyår och så vidare. 

Nu ska ja skriva på mitt arbete, de va mest de fetstilta som var de viktiga.


Emla


8 december

Hejsan!

Imorgon kör lucia igång på allvar! Kommer nog bli kul men ja känner fortfarande att gå bakom kulisserna på göteborgs operan slår de mesta! Får väll göra de vid ett senare tillfälle i livet. 
  Var hemma från skolan idag, mår sådär, lite bättre nu så ska plugga och så, kanske städa undan på mitt rum?


 
Typ två år sen? Ett år sen? Vafan!

Jag är så trött på och vara ensam, trött på och inte få vara så kär att ja skulle vilja spendera dygnets 24timmar med den personen och faktiskt göra de. Jag är trött på att ha en liten säng och faktiskt inte behöva trängas.



Help, I need somebody,
Help, not just anybody,
Help, you know I need someone, help.

When I was younger, so much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone, I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind and opened up the doors.

Help me if you can, I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

And now my life has changed in oh so many ways,
My independence seems to vanish in the haze.
But every now and then I feel so insecure,
I know that I just need you like I've never done before.

Help me if you can, I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

http://www.youtube.com/watch?v=sXh4EuJa2TU

Emla


Plugg, Lucia sång och sömn!

Hej!

Känner mig lite stressad idag, som vanligt.. Har vart i skolan, åkte hem och fick några timmars sömn iaf, sen åkte ja och sjöng med Luciatjejorna, imorgon får vi reda på vem som blir Lucia! Är ganska säker på att de inte är jag, men de gör inte så mycket, tror att de står mellan två tjejer.

Imorgon har jag ett historia prov, är de värt att plugga halva natten och klara provet asbra men va jättetrött eller bara plugga en timme och klara provet med ett G och vara pigg? Tror ja tag att klara med G eftersom de ändå nu ser ut som om ja bara kommer få just G i historia, lite synd kan jag tycka :( Vill ju inte bryta mitt VG och MVG mönster, men de gör jag me matte B:n iaf.
Vi har föresten börjat med samhällskunskap nu och de är så kul! Gunnillas lektioner brukar gå så segt fram men nu är dom intressanta och hur kul och hällst! Hoppas det blir mycket diskussioner! Ska försöka få VG minst på samhällskunskapsprovet och sen har jag ett naturkunskaps prov  innan Jullovet också, kanske kan få VG på det med?

Nu ska ja plugga och sen hoppa i sängen!

Emla

1 december

hejsan!

Lite stressad just nu, med skolan och lucia och allt vad det är! I söndags var jag i alla fall på skyltsöndag, stod och delade ut kaffe inne på kapphal. De var trevligt och jag fick ihop några röster :) Sen så blev vi presenterade på scenen, till scenen åkte vi häst och vagn genom hela stan, så mysigt!

Har shoppat lite idag, Blev ett par tights, En oversize stickad kofta, ett par uggs, tröjan och tightsen var från H&M, Uggsen från Kapphal!

Hade föresten "prov" idag, skulle skriva en "Esseay" på¨engelskan, ändrade ämne i sista minut coh skrev om Feminism/jämnställdhet istället för abort, blev ganska virrigt eftersom de va på engelska men de funkar nog!

Nu kommer mamma och hämtar mig om fem minuter, först blir det SSU möte och sedan blir det och sjunga med lucia gänget! Ha de underbart!

kollade på datumet och såg att det var 1 december idag. Jag hänger inte med!

Emla

RSS 2.0