30 juli

Hej!

Putte i parken har dragit igång och det blir nog en perfekt början på mitt sommarlov ikväll, för gissa vad? Det är mig sista jobb dag! Så skönt. Fast igår gick jag vid halv ett. Var på Adams begravning, fina Adam. Begravningen var jättefin men man blir så tagen, och jag vill inte se människor så ledsna. Allt blir så tugnt. På minnesstunden sjöng vi internationalen för Adam, med Adam. Det var fint. Jag älskar alla underbara SSUare! Ni är fan bäst, glöm aldrig de, ni är Rockstjärnor allihoppa! Nej, ni är bättre.


Det är drygt en halvtimme kvar tills jag slutar, då ska jag cyckla hem en sväng och sova sen ska jag bege mig till Putte och se Amanda J. Eventuellt ska jag försöka hinna se hoffmaistro och  sen ska jag se Takida också. Maskinen är också ett alternativ. Jag gillar ideén med Putte i parken eftersom det är på hemma plan och jag har min säng i närheten, framförallt har jag mina bröder och mamma och pappa i närheten och det känns bra. Dock går inte johannes på PIP han är sjuk. Men Marcus är där och tar hand om mig på sitt eget lilla vis=) Ha det bra och puss på er, imorgon står jag i SSU tältet mellan 14.00-16.00 sen klockan 17.00 är det Andreas Grega och efter det ÄLSKADE Melissa Horn, ska även se petter och The hives imorgon. Vi hörs och ses hoppas ni har det underbart! Pusssss



hihihi<3


Emla


26 juli

hej!

Sista måndagen på jobbet för sommaren. Skönt, nästa måndag har jag nog precis gått upp och ska ta bussen till örebro för en ttuering. Läskigt men spännande! Nu är det mycket som snurrar i huvuder och känslor som besvikelse, sorg och lycka. På något vis känner jag lite lycka och det är det som håller i mig just nu. Allt händer på en gång och världen blir bara konstigare och konstigare. Tur att jag inte har tappat bort mig själv helt och hållet iaf. Nu ska ja ta kafferast.

Puss

Youre simply the best.

hej!

Sitter fortfarande kvar på jobbet men slutar om drygt en timma.Helg väntas, jag känner för utgång ikväll, inte galen, mest ta ett glas snacka lite och dansa. Men vi får se vad det blir, kanske det blir en hemma kväll i soffan med lite chips och dipp, men jag är så jävla less på denna soffa som jag typ levt i dom senaste tre dygnen. Känner mig helt frisk bara lite hosta och kråkröst. Men det har väll inte skadat och ´dansa lite? Det märks vad det blir och jag blir nöjd bara de blir något. Orkar inte en kväll hemma själv IGEN. Vill inte sitta hemma själv ovh tänka. Usch och fy och blä.

Men har ju trots allt bara 5 arbetsdagar kvar och sen är det ju PIP nästa vecka med start på onsdag, sen ska jag ju också tatuera mig och åka på valläger. allt som känndes så långt borta kommer allt närmre och det skrämmer mig, trots att jag vill tillbaka till skolan är jag så rädd för trean, samtidigt som jag inte pluggat ett skit på hela lovet. kanske borde ägna mig åt det ikväll?

Puss på er gull



Emla

23 juli

hej!

Mår fysiskt bättre än på hela veckan. Har nu bara ett värkande bröst, hosta och kråkröst kvar av viruset som jag tydligen hade. Sitter på Jobbet idag (Äntligen!) och spelar det vanliga spelet och läser lite bloggar. Ringer inte så mycket det är otroligt lugnt, hade nyss lunch som inte alls smakade som jag ville. Någon vidare matlust har jag inte för tillfället men det funkar. Funderar på om jag skulle gå ut ikväll eller om jag ska stanna hemma. Lutar emot att stanna hemma, annars känner jag för en nykter kväll. Skulle behöva massage och tänkte tvinga min bror men kommer nog inte lyckas något vidare. Back to work och jag har helg om fyra timmar ungefär. Kan vara ganska skönt, för även om jag vart hemma i tre dagar så har jag vart stressad över att inte jobbat, pengar och kollegor ( som ifs inte har mycket att göra) men iaf. De svider att vara hemma i tre dagar de är ju iaf en och en halv tusenlapp som ryker. Men de är bara att bryta ihop och gå vidare.
  Påtal om att bryta ihop. Adam, vi tänker på dig. Vila i frid!
Back to work.

Emla

21 juli

Hej!

Är himla sjuk, men känner för att jag faktiskt inte orkar de och jobbar imorgon. Klockan 7 börjar jag och jag öppnar, skönt och vara på jobbet en liten stund innan och sluta lite tidigare så jag kan åka hem och sova! Ska nog lägga mig snart, har så ont i huvudet trots verktabletter. Hosttabletter har jag också tryckt i mig men tycker faktiskt inte att dom funkar. Ska upp och kolla om ja har någon annan host medicin.  Hoppas att ni har det bra och ta vara på den tiden ni har med alla människor på jorden. Massa kärlek!

Glömde nästan, jag har namnsdag idag och i förrgår, grattis eller något...

Emla

Vila i Frid

Finns inget rätt och fel. Världen är en färmande plats. Kära Adam, jag Förstår inte hur det kunde bli såhär. All din glädje och värme som du spred omkring dig, alla dina coolaburkar. Jag har inte träffat dig många gånger men det intrycket du gav mig. Jag har tänkt att de kommer bli så roligt att träffa Adam och Reza igen, men nu blir det inte så. Aldrig mer att jag kommer få träffa dig. På lappen från dig stog det" Jag hoppas och tror att jag kommer få träffa dig igen" Det hoppades jag med, verkligen, jag har inga ord jag vet inte, det känns tomt. Jag tänker på alla i din närhet och undrar hur detta ska gå. Jag fattar inte att du av alla människor inte ville leva, kanske jag borde fattat men är för Naiv. Jag vill tro och hoppas att du har kommit till en plats som är mycket bättre för dig. Kamrat, du kommer ha en plats hos mig och tills vi ses igen, om många många år, så får du ha det underbart! Vila i frid Kära Adam.


Emla


Stay Away.

And now when we faced the truth, never come back, come back, never come back.



Hard work work, ska bjuda på lite bilder från Arvika och sommaren över huvudtaget någon dag.

Emla

19 juli

Hej!

Arvika var riktigt trevligt och kunde stressigt men jag hann med tåget! På tåget blev det vin cider och kissande.Nästan två timmar senare kliver vi av tåget och åker till campingen där ja letar rätt på vårat camp. Lägger ifrån mig grejerna och går själv och ska lösa ut biljetten till ett armbant. Vilket tar 40 minuter och jag blir även en hatt Rikare. Banden som jag såg var bra respektive dåliga. Dem jag såg Var Volbeat, In flames, Teddybears och några mer. De blev inte så mycket band men De ja gillade mest var (såklart) Teddybears och Volbeat! Ja, de hände mycke men de som händer i Arvika stannar där. Ha de bra nu ska ja jobba vidare!


Emla

Saknad

Jag saknar dig så det gör ont. Jag vet att han inte är borta, men det känns så. Snälla kom tillbaka, jag saknar din famn. Jag har ingen rätt och sakna dig och det känns fel och slänga iväg ett sms. Åh :(

Emla

Våga färg!

Hej!

Jag kom på en sak. Jag använder nästan alltid nagelack tills för ungefär ett år sen när helt plötsligt alla tog slut och jag orkade inte köpa nya. De är tråkigt och köpa nagellack, det är det faktiskt. Men så var jag inne på H&M I början på sommaren och hittade fyra pack nagellack för ynka 40kr! Med härliga färger, de finns två olika förpackningar med olika färger och jag slog till på båda. Kvaliten är kanske inte den grymmaste, som jag brukar föredra. Men på sommaren målar jag ny färg varje dag för att matcha kläderna, och då spelar det ju ingen roll. och var inte rädd! Våga Färg! De är jäkligt snyggt och just nu är min favorit turkos, som jag ska lägga på när jag kommer hem från jobbet. Nu har jag avskavt rött nagelack som skulle matcha mina röda läppar häromdagen.   Lycka till!

Hittade ingen bild på dessa nagelack men färgen liknar fast den från hm är skarpare.



Emla


14 juli

"Kärleken är vårt livs största kärlek och vårt livs största sorg."


Imorgon är det en månad sedan jag fyllde år. Jag kan inte fatta hur mycket som hänt. Hur mycket som skett och hur mycket som sker. Jag kan inte förstå alla underliga nätter, alla humörsvängningar allt folk. Tiden har gått himla snabbt samtidigt som de känns som att det var ett halvårsen jag fyllde år. Men de är ju bra med en händelserik sommar. Mer händelserik kommer den definitivt bli. Jag har Arvika kvar, dit jag åker på fredag. Sen har jag Way out west, Valläger, Sundsvall, Jobb i två och en halv vecka till. Rida islandashäst med Cissi. Detta ska göras på en månad och fyra dagar, för exakt så långt är det kvar på mitt älskade sommarlov som tar slut aldeles för fort. Mitt sista sommarlov, och de är vare sig ni vill eller inte min tur att sätta på mössan nästa gång.

Iaf. Dagens To do efter jobbet.

1. Dammsuga
2. Torka golv
3. Vattna
4. Gå ut med både gumman och cissi
5. Städa rummet
6. Tvätta
7. Packa till Arvika eftersom jag inte hinner det imorgon.

Uppdaterar ikväll för och se om jag misslyckats vid någon punkt... HE HE.


Mitt rum var såå tomt när jag precis renoverat det. Riktigt så är det ju inte idag.


Emla


Spoky

Sitter och är rädd på mitt jobb det åskar och det spökar. Läskigt!


Emla

Tävlar igen.

http://Fattybom.se
Grymt cool tjej där jag är med och tävlar igen, denna gången om en goodie bag från LONDON, älskade london!!! Konstigt nog är jag aldrig med i tävligngar nästan förutom på hennes blogg, men den är verkligen grym och jag älskar London! Kan de passa mig mer?


Emla

13 juli

Hej!

Tuff helg men nu är jag på föttetr igen, har dock tröttnat på och blogga, men bara för att så slänger jag in ett inlägg. Det är lunch om en timma och en kvart och sen är de 4,5 timmar kvar innan jag får gå för dagen. Är hungerig och kissnödig så ska gå på toa. De går fint hemma, min lilla vovve har fått rosa bajspåsar och ett nytt halsband och lite godis. Imorgon får jag en till liten jycke och ta hand om och sen på fredag drar jag iväg till ARVIKA. Hur nice?! Asnice! De är väll mina planer för veckan tror jag, ska sova tidigt varje dag för jag har en känsla av att jag inte kommer få mycke tsömn i helgen. Men tar tåget hem så jag är hemma på söndag vid typ klockan 6 vilket gör att jag kan gå och lägga mig och gå upp till jobbet utvilad på måndag. Nu en bild som jag snott från http://Ccissy.blogg.se PUSS på henne<3. Men iaf, ja och Maaki gick ut när de hade slutat öst ner regn och gissa om jag blev blöt!


PST. Mamma vi har de bra och sköter allt gallant! Hälsa Farmor, Farfar, Pappa, Johannes, Carina och Torgny och alla andra. love u!


Emla

10 juli

Ingenting kommer bli som det var och ingenting är som det borde. Luften är ångestladdad, snart kvävs jag. Du kan inte rädda mig, det är för sent.

Emla

Efterlysning!

Jag efterlyser två par skor och en klädkasse med iaf ett par jeans i!! Om någon råkar ha de liggandes hemma, tell me!! =)

Föresten! Igår kom jag hem med tre par skor till, nu är ja uppe i 40 par skor som jag använder, + att jag tappat bort skor och funderar på vart mina stövlar och andra skor tagit vägen? Jag måste skärpa mig med förvaringen, har ni något smart tips?

Emla


9 juli

Hej!

Sitter på jobbet och käkade för ett tag sen, ska beta av mina sista timmar på jobbet innan jag sättar arslet på cykeln hem till bråten och hem till lugnet. Får semester från halva familjen nu i någon vecka vilket kan kännas skönt, jag har ju ett eget hus då! Jag gillar och vara själv hemma eller ja, iaf tills jag ska sova ;) Men Marcus och Helena är ju hemma ibland så de blir bra.

Idag står grillning på schemat och efter grillningen blir det Bricken as usual. Borde kanske inte men förtjänar de efter ännu en veckas jobb! Men innan detta så ska ja sova i en timme så att jag orkar med, är jättetrött.
Annars bjuder helgen på att träffa cissi ev. en resa till örebro och massa trevligheter och sömn! Kommer bli väldigt trevlig helg och det ser jag fram emot. Nej nu ska jag jobba och sen dra mig hemmåt. Men innan hemgång ännu en kafferast!



Kanske de ska bli gött med en och två öl ikväll!

Emla


Out of work

Slutar om två, då ska jag till stan och handla skor dom har rea på bergqvists sen ska jag ta en fika med Elli på ekeliden! ha de underbart!



Emla

Patriarkatet skall krossas, varför tvekar du?

Tjenare!

Tänkte att jag slutar om drygt två timmar då ska jag upp till stan och i väntan på Elli ska ja shoppa lite omjag hittar något bland vårat stora utbud i karlskoga. Alltid hittar man ju något. Underkläder skulle ju vara trevligt =)


Emla

Smile even though it's breaking.

Haft min första kafferast och det är exakt fem timmar 22 minuter och 10 sekunder tills jag slutar. Jag längtar efter en fika men ändå är jag inte sugen på någonting i hela världen. Ikväll tänker jag äta chips och dipp och fetaost och oliver och sen tänker jag bli mig själv. Även om de inte är det jag är bäst på. Jag har ingen aning om vad som är med mig, jag är ung och dum, kan jag få skylla på de? Kan inte någon bara ljuga för mig måste alla vara så jävla ärliga när det gäller sånthär, annars går de ju bra och ljuga och undanhålla saker, men NU?! Nej klart, ljug för mig och säg att jag vet inte, ljug för mig så att dethär blir bra. Men fan va deppigt allt blev, vad gör dethär om 100 år? INGENTING.

"Jag blir aldrig kär i nån, såntdär är slöseri med tid.
Men då slösar vi bort våra liv"

Emla

8 juli

What have I gotten to this time around?
I know that I had sworn I'd never trust anyone again.
But I didn't have to, you had me at "Hello".


Hej!
Idag slutar jag så tidigt som halv fyra. Sen ska jag bor till stan och efter det ska jag hem till mig med Elli. Har egentligen jag inget vettigt och skriva. De ploppar upp hur mycket som hellst. Men de ska jag inte publicera här. Ha en underbar dag!

Emla


Naiv

God kväll!

Har varit i lunnedet med min kära mor och fikat. Sen har vi suttit först i trädgården och sen på altanen med ett par drinkar. Ska ut och röka för att sedan sova, jag behöver det. och kanske jag inte vill gå till jobbet imorgon och kanske jag inte vill dethär. Men jag har väll bara otur. Kanske det var meningen och kanske jag är så naiv så naiv. Men jag har ju inte gjort någon något illa.

Puss mina älsklingar. Ni tror ni vet allt men samtidigt så vet ingen.


Emla

Stor?

"Att fatta att man inte alltid kan springa hem till sin mor. Det är att bli stor"

Kan vara det dummaste citatet jag hört. Helt idiotiskt, men endå skönt för då vet jag att jag aldig kommer bli stor<3


För övrig slutar jag om en och en halv. Ska åka ut och övningsköra med henne sen.

Ha det bra

Emla


Eftermiddag

Hej!

Var på stan på lunchen för och föra in pengar på kortet. Gick in på H&M en snabbis och hittar en ursöt klänning och en kjol, lite röda blommor till håret och en mascara. Snart har jag rast och ska sitta ut i solen en sväng. vad som händer idag vet jag inte riktigt. Får se vad de blir. Kanske borde ta det lugnt idag med, men är inte alls så trött idag. Känner mig lite mer som Emla. Inte så vilsen, vilket känns bättre. Snart kanske ja är back on track, tills dess är det jag och elvis.



Så rödhårig och glad var jag i sommar.


Emla

7 juli

God morgon!

Kom hem igår, målade naglarna och drack något vin, sen klockan åtta slocknade jag i soffan och när pappa väckte mig vid tio så orkade jag knappt gå till mitt rum. Jag var så trött, men gud va skönt att äntligen fått sova ut, vilket jag faktiskt inte gjort på nästan två veckor. Nu sitter jag iaf på jobbet och ska börja plugga lite körkorts teori också. Någon måste ju göra det med. Har fått byta tillbaka till min långa stav i läppen också för jag råkade köpa en alldeles för kort i måndags, dessutom tappade jag min pizzakartong igår så min mat blev mat till soptunnan. Kanske jag var trött och började storböla som jag hade gjort dom senaste timmarna utan egentligen vettig anledning. Herregud, världen går ju inte under! Kanske jag inte pallar för lite sömn och mat och för stort koffeinintag. Nu ska ja fortsätta jobba sen om tio är det kafferast. De blir ju skönt, de är fint väder idag så de blir lite kaffe i solen!

Emla

Vasastan är som Chinatown

Hej !

Nu är jag äntligen klar med alla håkan texter. Mitt huvud är helt fullt med håkan tänk men vilken terapi det var! Känner mig inte et dugg nere, inte efter detta. Som sagt alla texter från Hellströms debutalbum är nedskrivna. Go Emla!!


Emla

Vi två, 17 år.

hejsan!

Sitter och skriver av håkans alla texter från debutalbumet "Känn ingen sorg för mig i göteborg". Har en ideé om att jag ska tapetsera en bit av väggen med dessa underbara texter, de skulle nog bli skitbra! Känner för lite förändring och lite nya saker. Ska försöka rensa mitt rum också, de har blivit så fullt. Kanske åka till ikea och införskaffa mig en bokhylla, lite tavelhyllor och någon spegel och ramar och andra saker.


Håkans Debutskiva                                                    


Emla

Håkan kommer alltid vara håkan.

Kanske jag skulle muntra upp mig för de är ju inget annat än och gilla läget. Kan berätta att jag gått ner 3,5 kg för dom som är intresserade. Men kom igen, vem bryr sig om någonting om 100 år. Jag ska ta en kopp kaffe till och vakna till liv. Jag kunde inte låta bli och vara uppe både en och två timmar försent i natt.

Jag har tänkt på en sak, människor förändras men håkan kommer alltid vara den samma för mig. Han får mig att inse, sörjer med mig, är glad med mig och bara lever med mig. Kanske det är mig han sjunger till "Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig va med om de mer, och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde".

Vi ses i augusti älskling.


Emla

6 juli

Ödets ironi, de kommer aldrig att bli vi.
Fast älvorna dansar om nätterna,
finns vi inte kvar.


Hej!

Har inte mycket och säga. De är så ironiskt så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det skulle aldrig bli såhär och jag skulle aldrig falla dit igen. Jobb till halv fyra nu sen fika med Lisa, Malin och Elli. På torsdag flyttar Elli hem till mig en sväng. Jag är glas att jag slipper sova ensam då, för ensam är inte alltid starkast.

 

"Ge mig en kyss innan du går,
att bygga en dröm på.
En kyss innan du går,
En kyss att bygga en dröm på.
Jag var ingen, du var junihimlen,
Hoppas att du ser mig nu..
Hoppas att du hör mig nu."







Emla


Tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos http://fattybom.se kika in där och var med och tävla ni med!


Emla

Lunchen avslutad

hej!

Har precis vart på lunch. Min kära pappa kom med mat till mig och mitt nya simkort så nu har jag abonemang, blev lite förtvivlad när telefonen helt plötsligt inte fungerade och jag trodde att ja inte fått mitt nya simkort vilket inte var fallet. Så nu funkar telefonen och jag sitter och jobbar och äter glass från Max eftersom donkans glassmakin är paj. Men max glass funkar ju. Ser inte ut att bli bad idag om inte vädret ändrar sig till det bättre föresten. Ha det bra!

Emla


5 juli

Godmorgon!

Sitter på jobbet, hade sovmorgon till kvart över åtta idag. Imorgon börjar jag klockan 7. stängde av min klocka i sömnen men räddaren i nöden skjusade mig när jag inte hittade mina nycklar och jag kom i tid. Vad dagen har att erbjuda idag är lite häng på stranden när jag kommer hem. hade planerat och ta me grejer men ja försov mig och har inte äns lunch med mig. Får springa upp till statoil och köpa en måltidsersättning.

På torsdag lämnar mamma pappa och johannes mig och åker upp till norrland. Så underbart, det skulle jag också vilja göra. Förhoppningsvis så kommer Elli och sover över ett par nätter, för själv vill jag inte vara och Marcus och Helena ska vara i stugan.

Är inne på min andra vecka nu på jobbet. Sen är det bara två veckor kvar, och tatueringen här näst. För att inte glömma Putte i parken. Vilket är riktigt efterlängtat. Jag längtar tills stan blir levande, vilket den blir 4 dagar om året. Samma dagar som putteatmosfären finns här i karlskoga. Putte vaknar till liv så som så många andra. Inte nog med det. Melissa Horn och H. Hellström står på checklistan i år. U N D E R B A R T!  Har inte mycket mer att skriva men bjuder på en gamal bil.



Så såg jag ut för 4 år sedan.

Emla


4 juli

Hej!

Har vart på min brors konfrimation nu på morgonen. Ska strax gå till konsum och sen ska jag träffa kim. Senare ikväll tänkte jag åka ner till sjön och bada. Hörs då

"Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv"
- Håkan hellström




Emla

3 (4) juli

Hej!

Helgalen kväll igår som (förrgår) som jag tycker att jag förtjänade efter en vecka i arbetslivet. Gick och lade mig nio på morgonen och när ja vaknar klockan 5 och tänker att jag nog ´skulle vart i degerfors för ett par timmar sen. Går upp tar en cigg och slår på mobilen. Där har ja massa sms av folk som undrar vart sjutton hag håller hus.Hur jag hade stängt av mobilen har jag ingen aning om. Det visar sig att ingen vet vart jag är och alla är oroliga. Himla tråkigt. Men jag är såå tacksam för att ni finns och jag ÄLSKAR er. Ni är helt klart bäst, så jävla bäst. Nästa gång ska jag höra av mig sju gånger mer än det behövs.

Iaf. Satte mig på cykeln och cycklade till busstationen och satte mig på bussen till degerfors. Väl framme lånar jag malins dusch och så käkar vi. Har nu ganska nyss kommit hem därifrån. Var på Golden times men kände att jag inte orkade med storafolkmassor och tog bussen hem till karlskoga. Satte mig på cyckeln och nu sitter jag här. Ska nog hoppa i sängen eftersom jag inte har någon anning  om vad jag ska göra annars. Skulle vara trevligt med sällskap för det är så tyst. Hur ska jag klara mig när marcus och helena flyttar hemmifrån och deras rum ALLID är tomt? Dessutom sover lillebroshan i källaren så jag har två tomma rum bredvis mitt.


Imorgon konfrimeras Johannes så jag ska upp vid halv tio.

Ha de underbart och ta hand om era nära och kära. Ni vet vilka som står på din sida när det verkligen gäller.


Emla

Helg snart

hej igen!
Slutar om 45 minuter. Underbart med helg. Skönt med sommar, känslorna är så blandade såhär års. Vi skyller på de och kör gärnet imorgon! Hoppas ni får en underbar helg.

Emla

2 juli

hejsan!

Känner mig inte helt okej. Men lite bättre idag än igår. Imorgon är det nationalteatern i dfs och idag blir det nog grillning och poolbadning vad jag fattade det som. Om jag orkar. men skönt och försvnna från karlskoga ÄVEN om de är till Degerfors. Känner mig hänhig och lite nere. Men det går ju över, löser sig gör det ju alltid. ( De löser sig som kvinnan sa som sket i vasken) Försöka muntra upp sig går ju alltid. Jobbar för fulla muggar här och har fått gott fika.  Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Aldrig mer en snubbe, men mer öl.



En ensam kvinna söker man
Svar till: Hjärtat talar sant
En pessimist i sitt livs form
Jag vädrar blod, en lukt av sorg.

Jag kommer inte längre jag är tillbaks på noll.
Men ingen kommer sörja jag har spelat ut min roll.
Jag glömmer hela skiten den betyder ingenting,
Jag skulle kommit längre men räckte inte till
Jag blev som dom andra.

Emla

Did I throw it away?

Bananer är onyttiga. Kanske jag borde äta något annat. men vem bryr sig? Ska gå hem sen. Skönt och rensa tankarna. De behövs. Idag har jag rätt och vara bitter. De hade jag inte tidigare i veckan.

1 juli

Jag är så dum. Så bortblåst. Tänk om man kunde dra täcket över huvudet och bara försvinna i en vecka. Allt är så svårt och jag faller tillbaka till mörkret. ALDRIG mer en snubbe.

Emla


RSS 2.0