28 februari

Hej!

Är så stressad över skolan och över körskolan! Restaurangshowen kommer bara närmre och närmre..jag vill inte. Det känns så himla jobbigt. Ska nog bara städa mitt rum idag och plugga. Men de är väll snart påsklov? fast innan de  är påsklov ska jag på kryssning, de är R-show och en tripp till halland ska göras! Men vi hörs.

Emla

27 februari

And all the things we never said,
came out and now were all ashamed,
and there is no sense to playing games,
when you don't know what to do.

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chanse to make it, but its over
Now is it over, Why is it over?
I wish that I could take it back.
But it's over.

Jag hatar att jag älskar dig. Älskar dig så mycket att jag hatar dig.

Emla

11 februari

Hej!

Nu är de 6 skoldagar kvar och sen är det sportlov! Det ska bli så otroligt skönt, känns som att februari har gått vääldigt snabbt! Full fart frammåt!
Är så himla trött just nu men kanske ska städa ihop lite pengar innan ja hoppar i sängen! Är välbehövligt, med tanke på att det är 17 dagar kvar till studiebidraget och ja ligger på -34.- på kortet..

Men som sagt. Städa var de ja! Hörs imorgon lovers!

Emla

10/2

hej!
Snart har ännu en vecka gått och på tisdag är det dags för Nationella i matte B. Glad, men ändå nervös. Först och främst har jag ett historia prov att tänka på, eller ja några delar av andra världskriget. så nu ska ja läsa i min historiabok och plugga!

Jag ska plugga psykologi nästa termin. behöver de, så att jag kanske förstår människan bättre. Puss och kram!


Emla

9/2

Hej.

Jag sitter i skolan nu, jag orkar inte och vill inte.  Snart är de matte och sen ska ja till Jookka på möte. Efter det så ska jag jobba matte hos britt och sen ska jag gå upp till Lokalen och sen är de ssu möte. Skriver troligtvis mer ikväll, men eftersom ja inte städade igår så har jag nog fullt upp idag med tanke på att ja har historia prov på torsdag.Ha de bra

Emla


Sympathy

hejsan igen!

Har vart och ridit. Det gick bra och var faktiskt kul! Nu ska ja städa mitt rum och sen lägga mig i sängen och läsa min engelska bok, eftersom den ska redovisas efter lovet, Skirftligt!
Att göra innan lovet:
*Matteprov
*Histioraprov
*Engelska prov
* Friluftsdag
*Träffa Juukka med andra elevrepresentanter.
*Kolla studentmösse katalogen till nästa år. (SHIT!?Är de så snart?)
*Boka ett paket på körskolan
*ev. beställa tatueringstid!

De ja inte fixar nu fixar jag på lovet. Vi får höras imorgon, ja har som sagt lite att göra!

Emla

8 februari

Hejsan!
Sitter i skolan nu och har nyss haft fotografisk bild har ingen motivation alls. Nu har vi snart klassråd, ska käka klementiner och sen så är de r-shows möte. Ikväll blir de rida, hörs sen!

Emla

7 januari

Hej!

Var i örebro idag och hittade lite grejer till bland annat R-showen. Ulf lundell outfiten, alltså ett par slitna jeans och en skjorta. En klänning tll free fallin och sen tre tröjor och ett örngott som var snyggt ;)

Är ganska trött så ska hoppa in i duschen och sen sova! Skönt tycker jag. Har jobbat lita matte i helgen, men måste gå till britt imorgon och fråga lite saker. Helt otroligt att de snart bara är en vecka kvar till matteprovet! Jag siktar på och få ett G på matte B kursen, mitt första G på gymnasiet. Men de är bara och rycka upp sig!

Nu ska ja loosa jävla massa vikt också, har lixom inget val eftersom ja inte vill se ut som en korv i mitt snygga fodral! Ska gå lite i skorna också och så vidare. Blir troligtvid så att ja ahr dom på Free fallin istället, vill inte dansa i 13 cm klack ;)

Föresten!Någon snäll trevlig kille sökes som dejt på alla hjärtans dag. De enda kraven är att han som sagt ska vara snäll, trevlig, inte tycka synd om mig och gå ut med mig bara därför, inte gå ut med mig för att bli känd. Hm, eh. Nej okej, jag ger upp, jag kommer bli pojkfri as usual på alla hjärtans dag. Får sitta och dricka tee med mamma ;)

Nej men sov gott så ses vi någon dag. Hör gärna av er!
Massa kärlek


Emla

6 februari

hejsan!
idag hoppade jag upp ur sängen och åkte och kolla på hannes match, dom förlorade med 3-4 men de va spännande på slutet!
Sen hömtade vi Cissi och så åkte vi till stallet och red pommac. Efter de åkte vi hem till cissi och jag stog på cross trainern medans hon duscha, sen hoppade jag in i duschen gjorde ordning mig på rekordtid och sen åkte vi och handlade godis!
Nu liger jag i hennes säng och är proppmätt. Imorgon ska jag till örebro och hitta den sista outfiten til r-showen, alltså en outfit till free fallin och en flanellskjorta till Oh oh lala. Nu vill cissi ha datorn så att de är bäst att jag skyndar mig. Sovgott!


Haha Jag och cissi för massa år sen!

Emla

5 februari

hejsan!
Skolan idag var skit rent utsagt. Men jag överlevde, trots att jag för stunden bara ville försvinna. usch! Men inga sad miner längre! Efter skolan åkte jag och mammi till konsum och åt våra första semlor för i år! Känner ja oss fler så kommer de bli många fler. Men ja ska inte proppa i mig något godis alls över huvudtaget innan r-showen. Vill helst inte se ut som en säl i mitt snygga fodral!
 

Mitt snygga fodral!

Det var även KÅK (kommunårskonferens) idag med ssu, (http://ssukarlskoga.blogg.se). Det slutade kort och gott med att jag blev ledamot i styrelsen och får åka på DÅKen och vara med där. Vilket jag tycker är underbart! Är så otroligt peppad nu, när det är valår och allt! Jag blev så himla glad och tycker att det är jättekul! Nu kör vi, så att vi vinner nästa val. Eller hur?!

Vår manifestation mot vapenexporten från, främst Bofors.
Stående från vänster: Lisa, Malin, Elli, Olle.
Liggande från vänster: Höijer, jag.


Nu ska jag sova för att klockan är aldeles för mycket! Orkar inte skriva så mycket, har vart en lååång dag. Förstår lite mer av matten föresten! Ska försöka få med mamma på loppis imorgon och sen ska ja plugga några tal matte och sen så ska ja umgås med Cissi! (http://ccissy.blogg.se). Sov gott om ni inte gör det och ha de underbart!

Love

Emla


3 februari

Hejsan!

Gick bra med möbleringen igår. Ska förstsätta och städa lite till, just nu är det snöstorm ute och de suger ju ganska hårt. Ska tillbaka till skolan om 2,5 timmar och ha ensamble. Dvs min barnkör. Men de är himla kul! Nu ska jag väll göra något vettigt, plugga eller något liknande. Haha vem försöker jag lura. Men jag ska faktiskt plugga idag, måste fixa G på matten! Men nu blir de och kolla om Tv;n ´börjar funka igen.
hej så länge!

Saknar min ida!

Emla

2 februari

Hejsan!
Var på SSU möte som varade i ungefär en kvart. Gjort historia prov och nu ska ja storstäda och möblera om på mitt rum, vilket Verkligen behövs. Förändringar är ju kul! Ska föresten ´städa och fixa i min garderob också men den är ju så himla liten! PUSS

Det är alla hjärtans dag om 12 dagar. Sjukt!

<3

Emla

1 februari

hej!

längesen uppdatering, har haft så himla mycket för mig på sista tiden och har varken orkat eller haft lust och blogga. I helgen, hm. I fridags va ja med Martin, I lördags och söndags Cissy. MYS! :D Idag i skolan va de en enda jävla hetsdag, men naturkunskapen var inställd, vilket gjorde mig ännu hetsigare. Den störda frågan är varför ja inte sätter mig och pluggar historia och matte? De är väl vad jag ska göra nu. Lägger mig nog i ett bad med böckerna och om jag hinner måste jag plocka undan på mitt rum. Puss hej!

Föresten! Vill bara tala om att de är drygt en och en halv månad kvar till R-showen. STRESS!

Emla

RSS 2.0