Fredagsmys

Helluu^^

Har nyss badat med rökelse och ljus, låg i badet och läste den nya boken, den börjar där den andra slutade, tragiskt :/ Om en halvtimme börjar idol, så då blir de och kolla på de, läsa lite, äta chips och ostbågar och dricka coola. Eftersom halva familjen är iväg och kollar/spelar hockey så är de bara jag hemma, och marucs och helena förstås men dom kanske sitter här nera och kollar, vad vet jag?  Ha en bra kväll!


Emla

27/11

Hej!

Nu har jag läst ut Linas kvällsbok 2, och jag började igår, är uttråkad, har läst ut alla böcker jag lånat hem. Ska nog börja läsa den nya C. Läckberg boken, har ju inte läst den fast mamma köpte dne i sommras, sen kanske jag ska ge Twilight serien en chans, eller läsa alla Harry Potter böcker? Jag vet inte. Vill ha fruktsallad och en mobiltelefon som funkar, och ja skulle älska om jag fick ett par nya skor<3

Nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ni vet, smörja in sig, blåsa och platta håret, sätta på sig rena fräscha kläder. Sluta dega ner mig. kanska städa mitt rum... KANSKE.

Emla

I can buy you

love is the person you think about during the sad songs
Hur rätt är inte den textraden? och hur länge ska jag förneka för mig själv att jag kommit över dig när jag tänker på dig hela tiden? Jag ljuger lika mycket för mig själv som för alla andra, fast de andra ser ju att de inte är sant. Eller är det sant? Jag är nog bara kärlekssjuk och sur över att du hittade en annan och inte jag gjorde det, de har nog inget med dig och göra.

A Camp – I Can Buy You


Emlaaa


Torsdag natt

Hej!

Tog svininfluensa sprutan igår, ömmar i armen idag. Lite i hela kroppen, kände mig febrig och hängig imorse så jag gick inte till skolan. Fast det är mer saker som är involverade än själva sprutan. Känner mig inte riktigt på topp. Känns som livet sviker lite, men de är sånt som går över. Är besviken på honom, tror nog att det är därför alla dessa känslor kommer fram. Jag vet inte, så fort han är i närheten är de klagomål, man känner att man inte duger som man är, det blir dålig stämmning, skrik. Jag blir så deprimerad. Samtidigt som allt annat händer, jag blir så förvirrad.

  Igår så var jag på karlskoga tidningen för och spela in en video till luciakandidaten om ni går in på
http://nwt.se/karlskoga
så klickar ni er fram =)
Efter att vi hade spelat in filmen, sjöng vi för Henrik, som tar hand om oss "käringar" som han så fint kallar oss. Sen gick vi till colluseum och åt. Jag åt Black&White, känner mig lite Black & White, eller snarare Black or White?



Har mestadels badat idag, läst Linad Kvällsbok 2 och kollat på tv, ätit mat och lite godis. Fast jag skulle sluta äta godis. Jag har varken tagit krom tabletter eller mitt p-piller idag fast jag lovat mig själv att jag ska bättra mig med det. Fast för tillfället kanske de inte är så viktigt, men man vill ju inte direkt gå och bli gravid bara för att man missat en dag... hm. På tal om gravid, jag längtar tills jag blir 28, går med min stora bebismage och håller den perfekte mannen i handen så man ser sådär lycklig ut som dem som är 28 år, har bebismage och går och håller sina perfeka män i handen gör. Just nu behöver jag lära mig och leva mitt liv ensamt, jag har en viss tendens till och få panik och få helt fel kille på kroken, men man lär sig av sina misstag, Right? Själv tvivlar jag på de, men de kan ju inte bli sämre.
  Nu ska jag fortsätta med min bok, imorgon kanske jag går till skolan, beror på hur jag mår imorgon bitti. Nästa inlägg ska bli glatt och sprida glädje, vill jag lova, men det gör jag inte. Jag vill inte lova något ifall jag inte håller det. Sov gott!

Emla

Besvikelse.

Hejsan!

Idag när jag kom hem hade jag fått ett brev från pliktverket! Jag blev överlycklig, öppnade bravet och såg till min besvikelse en stor text med fet stil"Pliktverket bedömer att du inte kan tjänstgöra i Försvarsmakten" Va i helvete? :( Jag som så gärna ville! Ska kolla om man kan göra lämplighets undersökning nästa år så ska dom fan få se! Jag kan visst och jag SKA göra lumpen! Anledningen till att jag vil göra lumpen är mest för att jag ska bli polis och upplevelsen! Men men.. Jag är sur som fan, men de går väll över. Ska börja gymma och bli jättestark så kan ja åka ner till stockholm när de andra har mönstring och säga "too bad for you that you didn't want me" mohaha.
   Nu är ja less på dehär. SKa lägga mig och läsa min bok, sen sova. Sovgott!





Emla

Something tells me I'm into something good

Hejsan!
Jag känner att det kommer, något spännande är påväg.


(Har bytt tillbaka från devote.se till blogg. se, rensade alla mappar. Bort med gamalt skräp,vissa inlägg var två år gamla.)


Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vart och handlat och sen käkat tacos med de familja. Köpt godis osv... Orkar inte plugga idag även om jag borde, vill hitta på något kul! Känns som att de kommer bli väldigt lite kul de närmaste veckorna.

Imorgon
blir det dressyr tävling. Ska rida Casir, hoppas att det går bättre än sist! Det kommer det nog  utan tvekan göra med tanke på hur dåligt det gick då.
Sen kommer Lucia-gänget hit också. Är ju, Lucia kandidat i Karlskoga Tidning, så vi kommer öva lite sånger osv.. Blir astrevligt tror jag!

Gud vad jag vill göra någon spontant nu, skulle nästan ge mig på vad som hellst! Himla trött på vardagslivet med stressig vardag, helg, stressig vardag, helg.. Funderar iaf på och gå ut och gå, eller kanske hoppa på bussen till någon? Jag får se vad kvällen ger, tar jag.

Nu ska jag plinka "Allegro" så Daniel bli stolt över mig på lördag.


"Människor som bara ser sig själva och ser allt ur sitt eget perspektiv är idioter"



Emla!

RSS 2.0