19 maj

Jag ger upp jag orkar inte bli besviken, som du sa de är dags att dra. För vi faller faller faller. jag lyssnar inte längre jag stänger förnstret. Jag rusar inte längre i erat lopp, jag står kvar ser ingen plats  mönstret.

Här igen. Ensam. Ångesten hälsar på när jag är som ensamast och svagast. jag behöver det som du inte kan ge. Jag är ledsen.


10 maj

Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I´ve been given.

I sit and talk to god
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don´t understand.


Har vart jobbiga dagar, men nu ska de fan bli bättre. Trött på dehär!


Emla

4 maj

Kära Blogg.

Jag är fruktansvärt bajsnödig och har blivit dissad två gånger denhär veckan, av olika människor. Erm... Bekräftelse skulle inte vara fel nu känner jag. Nu ska ja besöka toaletten.

Emla

1 Maj

Hej hallå!

Första maj är friat i år igen. Valborg firades tilsammans med en vän och en 3,5:a, i fredags satte jag ute i solen med samma vän och såg hur solen sakta men säkert försvann i horisonten.
  Jag mår ganska bra, kämpar på och hoppas att jag kommande vecka kommer att ge mig lite extra energi så att jag kan göra klart de sista i skolan.

I igår så köpte jag klänningen som jag kommer ha på mig den 10:de juni. På min student. Skor och Balklänning är fixat, nu fattas bara att köpa biljetten. Dehär kommer att gå bra. Jäg längtar som tusan, och inte nog med de, om 25 dagar så åker jag på studentresa till Alanya. Det närmar sig slutet på min skolgång och jag känner osäkerhet samtidigt som jag känner glädje. Men jag vet ju att jag har jobb i sommar, resten får tiden utvisa. Hoppas att ni mår bra där ute.


Emla

RSS 2.0