We're just two lost souls.

Hej! har hunnit med en fika på ekeliden, sång och nu ska ja sitter jag hos lisa och ska nog ner till sjön en sväng, de vill säga gå ut från dörren och gå 50 meter. Hoppas att ni har en underbar dag och så ses vi imorgon!

Första dagen på jobbet snart avslutad!

Hej igen!

Slutar jobba om en halvtimme och tänkte då dra iväg på stan för en fika innan jag ska in till studion och sjunga med Chixs. Får se om någon känner sig manad att hänga på uteserveringen i ett par timmar annars får jag väll hänga själv. Eller sätta mig i en park och mysa i solen.

Emla

28 juni

Hallå!

Sitter första dagen på jobbet. Känns bra, men samtidigt lite tråkigt eftersom första delen av sommarlovet har vart groteskt bra. Men de kanske är så att man ska sluta när de är som bäst. Alla galna nätter av festande och mys. 18 års firande och 22års firande. Mass redbrick, lite statt, woodys och satin. En shot på jacks. Helt underbart. Lite sol och bad också får jag ju inte glömma. Ssu konsert som blev skitbra till slut. Ja, mest festande från min sida men jag har fortfarande saker att göra.
Skriva en loggträningsbok i fyra veckor. Plugga massa GEMU och lära mig 5 helt okända låtar. Plugget fortsätter in på sommaren och jag blir lite sur på mig själv och över att jag inte gjorde dessa saker tidigare. Men life goes on och visst kan man kombinera dessa saker med jobb och partyliv samtidigt som softardagar.

Igår hjälpte jag Elli och flytta och de är lite tråkigt att hon flyttar om 1,5 månad till götebort. Visst de är ju inte så långt bort. Men på den korta tiden ja kännt henne så har jag mått så bra och hennes framåtdrivning och självförtroende och att det bara lyser om henne gör mig stark! De får helt enkelt bli ett och annat besök i göteborg i höst och prova på utelivet där med. Vilket underbart gäng jag hamnat med, och våran 4samhet är nog bäst.

Mycke skriver jag. Har en miljon saker till på hjärnan men ska ju sitta här i tre timmar och 45 minuter till så kanske hinner med ett inlägg till och kanske kanske att jag blir lite aktivare nu när jag jobbar. Ha det bra och sköt om er! 1000 pussar och kramar!

Emla

9 juni

So sweet, so beautiful.

I don't get you.

Bal idag. Alla var så vackra, älskade Anna vad stor du blitvit<3


Emla

How do you get photoshop skills?

Försöker lära mig photoshop. Målet idag var hur man gör nya lager. man måste ju börja smått!



Inte så snyggt, men ja lade ju ner tio minuter på de haha. Om ja gör de varje dag kanske ja lyckas bli bra:p Men gitarren lockar mer!

8 juni

Ska piersa mig nästa torsdag och idag är det bara en vecka kvar puss!

6 juni

Hej!
Verkligen haft en UNDERBAR helg med massa bravader. Jag har grillat men kompisar, vart med klasskompisar och med cissi och issa.  Igår firade vi även lisa och klockan 00.00 stod vi utanför bricken och sjöng. Var där ett tag och sen så gick ja hem till cissi och sov där. Fick dock inte plats..
Såhär har helgen sett ut ungefär:





Tack för att ni gjort min sista helg innan sommarlovet så bra. Ännu ett grattis till Lisa som fyller år idag!

Emla

5 juni

Hej!

Längesen sen sist. De har hänt mycket. Bland annat dethär:

Sol och vin vid bryggan vid näset.

Jag och Daniel lindström innan rising stars.

Frida innan rising stars.

Färdiga innan rising stars!

Måste även tala om att det är bara 10 dagar kvar tills jag fyller år! Kommer ni ihåg när jag började räkna ner? Snacka om att det gått snabbt!!


Emla

De var du.

Jag förstår inte. Allt bara rusar förbi mig jag hinner inte. Med. Tiden bara flyter iväg, flyter samman. Allt är fel, jag vet ingenting om någon längre. Hur gör man? Jag har glömt. Tiden bara flyter iväg jag hinner inte med. Jag behöver en kram. En kram. Snälla en kram. Lär mig hur man gör igen. Som vi gjorde en gång. Nej inte du. Inte du heller. DU finns bara. De spelar ingen roll hur mycket jag förnekar de. Hur jag gör allt för att tänka bort. Du finns där. Hon med.

RSS 2.0