31december

Hej!

Jag är lite stressad inför festen och ska var hos pappa nu. Men jag vill egentligen bara säga gott nytt år.

Med kärlek
Emla


29 december

Hej!
Har varit in till Karlskoga och nu ligger jag i min pojkes säng och myser igen. Fikade med bexie och handlade nödvändigheter till nyårsafton. Snart ska min fina laga kvällsmat till oss och sen ska jag bort till Malin en sväng.

Nästa vecka åker jag bort på klu, vilket känns lite lustigt att vara borta från Stefan så länge! Har sett han varje dag sen första dagen vi träffades, vilket är sjukt det med. Nu ska jag vila en stund.

Med kärlek
Emla


24 december

Hej!
God jul och grattis till Emla och stefan som har en månad idag. Min fina pojk! Sitter hemma hos hans föräldrar nu med hans bror också, sedan ska vi hem till honom och mysa i massor!

Är jättenöjd med mina fina julklappar! Har fått morgonrock som jag kan ha hemma hos Stefan och tofflor och en Monroe skål och elvisbok presentkort pengar och ett armband av min fina Anna där det står" angels exist- you are one of them". Så himla fint, hoppas alla blev nöjda med mina julklappar, tror alla blev det faktiskt! Nu ska jag mysa och sen ska vi åka.

Med kärlek

Emla
Min fina


21 december

Hej!
Gick upp klockan sju imorse och gick till bussen runt halv åtta. Sen var de svenska C, bara betygssnack. Jag var säker på att jag skulle få ig.. MEN jag fick G, har aldrig varit så glad i hela mitt liv!!

Nu sitter jag i soffan efter och ha sovit ett tag, Frida är här och vi ska gå och kolla på bästivalen snart, jag ska bara stoppa i mig någon macka!

Ikväll ska jag på föreställning på kungsteatern, efter det ska jag nog hem till min pojke och hjälpa honom och städa och diska lite. Nu ska jag göra lite nytta.

Med kärlek!
Emla


20 december

Hej!
Ny dag, har vart hos min psykolog och pratat massa. De gick bra och det känns bra. Var astrött, somnade sent igår fast jag var trött, kollade på film och myste med pojken. Han är underbar, var ledsen igår, men hand famn och pussar och ett varmt leende gjorde mig glad igen och jag glömde bort idioten. Som bortse bry sig om mig och lyssna på mig och fatta mer än vad jag säger.

Köpte i alla fall en latte och en banan på pressbyrån så nu har jag käkat frukost idag också! Hämtade även ut medicin.

Nu sitter jag i skolan med Lollo och kollar på rep till bästivalen som är imorgon. Tänkte få med mig Frida om hon inte jobbar. Nu ska ja vara lite social med min älskade brud!

Med kärlek
Emla


Jul, jul, strålande jul.

Hej!
Sitter i soffan och kollar på top model. Har nyss slagit in farmors julklapp och fixat med lite andra julklappar. Har inte många kvar nu!

Känner mig fräsch. Stått i duschen och rakat mig, nu har jag smörjt in mig, petat 20 nagelband och måla alla naglarna. Ska sätta på mig fina underkläder, en snygg outfit, fixa håret och sminka mig sen bär det av på middag till farmor och farfar! Sen måste jag till Degerfors och hämta min laddare får se om jag sover kvar där... Ha de fint! All kärlek.

Emla


19 december

Hej!
Sitter på bussen och ska åka till skolan för att ha psykologiprov. Det kommer nog gå bra, pluggade igår och jag kan ju typ detta! Awesome ;)

Igår så lussefikade jaged Jenna, kossan och Johanna, egentligen skulle de va vi i chics men de blev inte så.
Sen kom min fina Cissi och hutade mig och vi hämtade mitt paket och skrattade åt att vi inte ligger och sover bredvid varandra på kvällars utan bredvid våra pojkar.
Hon duschade och jag slog in alla klappar som låg i mitt hemskickade paket, massa roliga saker enligt mig som jag faktiskt älskar och som passar alla! Guess what? ;) haha!

Nu ska jag luta huvudet tillbaka ett par minuter på bussen innan det blir ut och yra i snöstormen igen!

Med kärleek

Emla


17 december

Hej!
Ligger i Stefans säng. Han och Filip spelar spel på datorn och jag försöker göra julskinka. De går sådär... Är så jävla trött på det här. Trött på att ingen annan vill ta ansvar, trött på att jag som vegetarian får stå och göra en jävla julskinka för att ingen annan "kan". Som om jag kan de då?! Jag får kolla på recept, vara näst intill tårar och inte ha en aning om vad jag håller på med. ALLT för att det ska funka imorgon. Jag vill egentligen inte klaga, jag brinner för det jag gör och jag gör detta för en bra sak men jag kan fortfarande inte stå och laga julskinka med gott samvete. Det känns så jävla jobbigt och jag blir så besviken på att ingen kunde ägna en timme med mig och handla igår. Visst att jag har ansvaret, men kom igen! Är det rätt att jag ska göra allt? Alla förberedelser allting? Tur i alla fall att jag förhoppningsvis får hjälp imorgon. För imorgon blir jobbigt att klara helt själv, helt ensam. Nu måste jag kolla julskinkan och så.

Kram, en trött irriterad och besviken Emla.


I have butterflyes in My stormach!<3

God kväll!

Har varit och mött Stefan. Vi har hyrt film och nu sitter han och spelar gitarr mesans vi dricker lingonglögg o jag äter mandariner och mandlar. Snart ska vi slå på filmen. Åh min snygging.
Tycker om dig så fruktansvärt mycket, nästan så att jag blir lite rädd.

Filmen heter "Here after".

Sov sött mina vänner.

Med kärlek

Emla


12 december

Hej!
Sitter i SSU lokalen med tom. Vi ska planera inför morgondagens möte, vilket blir bra. I morse steg jag upp tio i åtta och klockan halv nio var det nämnd, jag sitter ju i BUN nu för tiden. Efter det var det direkt till gitarren.

När jag kommer hem ska jag plugga lite och senare så kommer Stefan hem och sover hos mig ikväll. Ska laga någon god mat hade jag tänkt och försöka att inte sova nu på eftermiddagen så att jag kan sova ikväll, ska försöka sova tidigt och få rutin nu de sista veckorna i skolan, har missat så fruktansvärt mycket. Jag har missat skolan och Stefan har missat jobb. Vilket inte alls är bra och det är väldigt destruktivt. I alla fall för min del eftersom jag behöver rutin för att må bra. Nog om det, nu blir de planering!

Med kärlek

Emla


11december

Hej!
En vinterdag som denna, solen skiner det är blankis på gatorna så man vågar inte gå ut. Jag har inte funderat, men helt plötsligt fick jag en tanke. Vi borde ge varandra egentid, vara ifrån varandra. Jag behöver plugga, läsa manus så att jag lär mig det, får rutin i vardagen igen. Han behöver göra sina saker, som jag vet att han älskar.
Jag älskar att ha honom i min närhet, att ligga ii hans säng i timmar och bara mysa och skratta, att ligga här och läsa medans han sitter vid datorn, för jag vet ju att han är här och jag kan få en puss när jag vill. Jag är nykär och känslan är underbar. Men jag är inte van och det känns konstigt. Att träffa en ny familj, låta en människa komma nära inpå, en människa som jag lär känna mer och mer. Haha, idag fick han reda på att jag var blond och drog nått dåligt blondinskämt. Knäppis!

Igår firade vi Lollo som ÄNTLIGEN han fyllt 18 år. Det var trevligt men jag följde inte med ut. Jag somnade vid ett och försov mig och känner mig lite ledsen för de. Men men, de är inte så mycket att göra åt.

Nu ska jag gå och ge min pojke en puss och sen läsa lite och försöka piggna till. Vi hörs när jag skriver nästa gång!


Med kärlek

Emla


9 december

Hej!
Sitter på bussen påväg från huvudstaden med min nya iPhone 4s skitkul och asballt. Peppdagen har vart jättebra men jag har varit trött, somnade sent igår kunde inte riktigt sova. När jag kommer hem ca. 19.20 så ska jag hem till pappa och dricka tee sen ska jag till min Stefan. Vi ska käka tonfisksallad som han ska laga och sen så har jag bestämt att vi ska se en bra film! Imorgon så ska jag nog hem vid två och käka lunch med mor och borar och kanske min fina om han känner för de. Nu ska jag fortsätta lyssna på min musik och spela wordfeud med bror. Ha de fint!
All kärlek!

Emla


1 december

Heej alla fina!

Sitter i soffan och tar de lugnt (?!) för första gången på länge jag gör det hemma, bara sitter och myser, har till och med hunnit myst mycket med vovven, ska snart in och plocka undan på mitt rum innan Stefan kommer. Det måste ju bli fint! Fast nu såg jag precis att filmen "A cinderella story" med Hillary Duff i huvudrollen, åh jag tycker om den filmen så mycket! Får plocka lite i reklamen! Nu ska jag lägga ifrån mig datorn på en gång och mysa ner mig i soffan ännu mer. Puss på er!


Liiiten tjej!

Emla

RSS 2.0