29 april

Hejsan!

Sitter i skolan nu, efter skolan ska jag till studion och fixa lite. Frida sitter bredvid mig, imorgon ska vi nog beställa Greenday biljetter! Yey.


Grattis världen bästa bror 20.  I love you!

Emla

20 april

Jag blir så ledsen. Älskar dig mormor<3


Emla

18 april

Hej!

Denna söndag är en dålig söndag. Jag blir sur. Jag tänker plugga och så tänker jag gå ut och gå och sen så tänker jag öva på texten till låten som jag och Frida ska sjunga på tisdag. Sen har jag prov imorgon och ska lämna in en idrottsplanering till på Tisdag. Hejja Emla. Nu kör vi ba, Ska nog fortsätta med matten iaf.

Emla

17 april

Hej!

Idag gick jag upp ganska tidigt. Sen åkte jag till örebro och var på metoddag med ssu örebro län. Det var riktigt roligt och jag har lärt mig att knacka dörr! På två timmar så knackade vi 620 dörrar vi va kanske 15 stycken. Det tycker jag är riktigt bra jobbat! Nu ska jag vila ut och sen vänta på att Elli ska höra av sig, är dock ganska sleten och vet inte om ja orkar göra något ikväll, ganska gött och ligga hemma. Känns ju ganska värdelöst att ja inte får gå ut på krogen.


Jag och Elli i örebro och Knackar dörr!

Emla

16 april

Hej!

Solen skiner lite halvt som halvt, senare ikväll ska jag på Tivoli med Elli och sådär. Sen ska jag övningsköra med mamma snart. Ska tjäna ihop lite pengar först. Ja, min hund slickade mig på handen nu så jag tänker klappa på henne.

Emla

15 april

Hej!

Har vilat ut nu efter skolan eftersom att jag inte haft något att göra. Skönt tycker jag. Har även tagit spruta idag och det gick vell okej, har ont i armen. Har även fotat, men ska fortsätta med det imorgon.  Har även haft ansiktsmask så ska jag fixa håret. Trevligt! Men nu kommer pappa hem om tio minuter så jag ska fixa lite.


Lalalala.....:$


Exakt två månader kvar till 18!
Emla

13 april

Hej!

Vilket härligt väder det är! Ska nog ta mig en prommenad här på kvällskvisten och rensa mina tankar. Det kan mer än väl behövas. Det är så tråkigt att behöva rensa tankarna men det är så skönt att få det gjort. Skulle egenligen behöva prata med någon. Någon som jag kan prata med, vilket jag iofs inte har svårt med. Men dehär ämnet är så krångligt och jag orkar inte trycka in mer saker i mitt överfulla huvud. Dessutom gör vädret mig så glad. Nu ska jag röra på mig. Måste bara hitta en vettig MP3, för tänker gör man bäst med musik i öronen.


Emla


En bra söndag.

Hej!

Just nu sitter jag och pluggar, känns bra eftersom jag inte har pluggat ordentligt sen sportlovet, hela dagen har bestått av plugg, vilket iofs kan vara  ganska tråkigt, men nu har jag precis gjort klar en grej och tänkte ta en paus innan jag börjar på nästa sak. Synd bara att detta tog två timmar och ja har fyra grejor till som ska göras. Men de känns skönt att en sak är gjort. Sen ska ja åka till donkan och käka glass med cissi om jag hinner, men de är frågan för. Det känns som att jag inte hinner det.

Skönt att få plugg gjort på en söndag, när man annars inte gör ett skit. Eller vad tycker ni?

Emla


11 april

Hej.

Känns så konstigt på någotvis, förut var jag så vis, så klok och visste allt. Jag visste vad man borde göra och vad man ska göra.  Men nu känns de som att allt ä borta, jag är mycket oklokare än vad jag var när jag var yngre. För 5 år sen hade jag inte testat något, inte prövat att gå felsteg i livet. Men nu känns de som att de ända jag vet hur man gör är att göra fel. Jag gör bara misstag hela tiden, och de blir större och större. Vad händer den dagen som allt skiter sig så totalt att man inte kan hitta tillbaka? Eller har det redn gjort de? Jag är så osäker att jag blir rädd. Usch. Sovgott.


Emla

10 april

Hej!
Sitter i sängen med cissy som målar naglarna. Är lite trött efter gårdagens bravader, var vid näset och grillade osv. Ikväll har vi inga stora planer, ska sova skönt iaf. De blev en låång natt igår. ¨¨

Mamma och morfar har kalas nu, grattis bästa<3

Emla

Novembernatt.

Det är inte novembernatt, det är april, allt borde gå frammåt. Solen borde skina i mitt inre, jag borde stråla av livsglädje och älska andra människor. Jag borde respektera andra människor, men hur ska jag kunna respektera andra människor, människor som jag älskar, när jag inte kan respektera mig själv? Min självrespekt har försvunnit, någonstans påvägen, om jag änns haft någon? Novembernätter är fyllda med klumpar i halsen, tjocka gråa måln som man inte kan hitta ett endaste litet hål i. Novembernätter är fyllda med tårar som rinner, ögonvrån är suddig. Novembernätter ger mig ingen självrespekt. Var försvann självrespekten? Var försvann allt som en gång betydde något? Var försvann all den energi som jag en gång orkade lägga på plugget? Var försvann allt mitt engagemang inom politiken? Var försvann elden som gjorde att jag brann, och varför slocknade den? Är det rätt att himmel är upp och jord är ner? En gång svävade jag, men något fick mig att tappa balansen, falla och ställa mig på en planet, som inte alls är som den var. Hur hamnade jag här? Ensam i min säng, inte en vän, inte änns jag själv som ett dugligt sällskap? Att söka tröst hos tillfälliga, varma händer har jag börjat lita på. Men vart tar det mig? Kan jag klara mig utan den där halvtimmen som uppmärksamheten hänger på mig? För varjegång, försvinner en liten bit av mig, som jag ger till dig och när du bara tar emot mig med halvöppna armar springer jag, för tänk om dina armar stängs och jag är fast? Fast i det som kanske kunde blivit, utan att tänka på vad jag känner. Respekten för mig själv sviker än en gång, jag känner dina nålar, jag är fast och du kan inte släppa mig. Emla

5 april

hejsan!

Vet att det var längesen. Men vilken påskhelg! Jag är helnöjd och har haft jätteroligt.
Vi inledde påsklovet med att ha musikestet 2:or och 3:or fest hemma hos Robin. Kan kalla det för restaurangshows fest eftersom det var de de va mer eller mindre. De var roligt och senare på kvällen blev de bra snurrigt i skallen och jag somnade och sov tills vi skulle åka hem. 
 
På fredagen var jag och mina snygga tjejer i studion och spelade in lite och försöker repa ganska hårt tills när vi ska showa lite! Efter det gick jag direkt till mormor och där firade vi henne som har fyllt 70 år! Grattis. Marcus flickvän Helena var även där vilket var trevligt eftersom de har blivit lite tomt här i Sverige utan henne. Jag är så glad gör Marcus skulle att hon är hemme nu iaf.Senare på kvällen var jag med Cissi men fick ont i magen och trodde att jag hade magsjuka, men det hade jag ju inte alls.

På lördagen så åkte jag hem till Cissi och sen drog vi till Elli som hade fyllt år grattis till Elli som är så jävla Gullig!
I söndags så Vaknade jag hos cissi sen drog jag hem och skulle plugga men hamnade på hampus och kolla på ronny och ragge istl.

Haha, jag skrev visst en hel uppsats! Nu återstår det att hitta på något mysigt idag eftersom att jag ska jobba imorgon. Nu får ni lite bilder Från RestaurangShowen 2010. Är väll mest på mig. Tänker inte skriva att dom andra kommer senare för det vet jag att dom inte gör. Ha det bra!


jag och robin sjunger ain't no mountain.


Jag sjunger Wonderful tonight



Jag sjunger oh la la - Jag vill ha dig
Emla

RSS 2.0