30 november

Hej alla kära!

Idag är det den sista dagen på den näst sista månaden för i år.

Mycket har hänt på senaste tiden. Träffade stefan första gången för två veckor sen på måndagen. Sen dess har det inte gått en dag jag inte träffat honom, min fina pojke, jag är så kär! Livet leker. Jag har underbara vänner, underbar familj, en underbar pojkvän och ett underbart rum att bo i. Jag har teater, sång, ssu, gitarr och massa roligt att sysselsätta mig med. Allt är så underbart. Kan det vara såhär bra? Finns det verkligen såhär fina pojkar? Ibland så tänker jag att det är för bra, att de kommer rasa snart, men allt som har varit de senaste åren kanske långsamt har löst sig, även om de kommer att vara tufft vissa dagar, vissa veckor. men jag får ta en dag i taget, leva i nuet, och nuet är underbart! Allt är precis så som jag vill att det ska vara!

Idag är det demonstration och sen ska jag till teatern. Min fina ska på jobbintervju i västerås imorgon. Jag ska plugga, jag har lite och göra, men inte så mycket. Ska ringa min svenskalärare som är sjukskriven och försöka bli klar med svenksa B i år också. Tänk att det snart är jul! och nyår, och sedan åker jag till sundsvall! Underbart. Åh vad jag är glad!

Kärlek åt er!

Emla

15 september

Hej!

Idag har jag skolat, ssuat och teatrat. Det har vart trevligt! I helgen var jag på kurs och igår träffade jag en ny kompis som verkar jättetrevlig och jättemysig!

Nu ská jag sova, tänkte att jag skulle lägga ut lite söta ssu blider någon dag. Ha det fint!


Emla

Mitt liv just nu

hejsanhoppsan!

Mycket är på G och mycket har hänt!

Jag har varit på SSU-femma i skåne och fördjupat mig i Marxism och det var jätteintressant och hur roligt som helst!
Jag har festat.
Jag har flyttat från mitt barndomshem.
Jag har Varit på två Halloweenfester.
Jag håller på och startar upp SSU karlskoga.
Jag ska på internationell ssukurs i helgen.
Jag ska snart ha Nationella prov i Svenska B, Muntlig argumenterande uppsats i svenska C och skriva massa psykologi. Jag har ganska mycket i görningen. På det har jag en häst och rida och massa vänner att umgås med.

Lite för att jag ska komma ihåg vad jag gör och lite för att ni ska veta vart jag håller hus. Mitt andra hem är just nu ssu lokalen. Så att ni vet.

Emla


8 November

Tack för att du alltid finns där för mig fast du själv har det svårt.
Tack för att du lyssnar när jag behöver prata.
Tack för att du är du och att du finns i mitt liv.
Tack för att du kommer mitt i natten när jag är så ledsen att jag inte vet vad jag ska göra.
Jag älskar dig!



Emla


RSS 2.0