17 oktober

hejsvejs!

Sitter i skolan. Försov mig och kom 20 minuter försent till Psykologin, sen har jag haft kör och käkat. Snart har jag ARL och sen gitarr, efter det ska jag till som hemma och fika med Bexie. Det ska bli hur trevligt som helst eftersom jag inte har träffat henne på månader! Ikväll måste ja ta en prommenad eftersom ja gått upp ett halvt kilo(?!) haha. Nejdå men ja har inte prommenerat på länge så de skulle vara skönt. Har ju faktiskt gått ner 6 kilo och sist jag mätte mig hade jag tappat 12cm i midjan så att vara ute och röra på sig ger resultat! Men nu ska ja upp till rasthallen och vänta på mina kära klasskamrater som har idrott. ha en fin dag. Kanske tittar in här en sväng ikväll!


Såhär gött sov jag i morse.

Emla

16 oktober

Hej där!

Har inte hunnit skrivit på hela helgen!
I fredags var jag hemma hos jossan i degerfors, hade tänkt en lugn kväll men vi tog en förfest där och sen drog vi till Dark side. Där var de trevligt men jag va astrött. Sen drog vi till viking och käkade pizza och där blev de lite bråk, idiotjävel! Sen åkte jag hem till en vän och däcka.

I lördagas skulle ja på inflyttningsfest men mådde skit och sov hela dagen. När ja vakna käkade jag sen åkte jag och mamma till coop och köpte godis. Sen kom frida med Pirates of the Carbbien 4 - i främmande farvatten, jag älskar verkligen Jack Sparrow! Sen så kollade vi på den och åt massa godis. Sen kolla vi på Sommar med göran och sen sov Jag jävligt gött.


Lovley!

Rolig film! Faktisk första gången jag såg den.


Idag vaknade jag vid tio och åkte till stallet vid elva. Mockade och tog in hästarna, red ut på pommac och sen släppte jag ut hästarna och gav dem lunch. Direkt efter de var de bara att skynda hem och hoppa in i duschen och dusch blåsa håret och klä på sig inom loppet av tio minuter. Sen drog jag och Tom iväg till SSU och hade möte med Ung Vänster angående 30 november då vi ska ha en demonstration. Ett tyst fackeltåg genom karlskoga och sedan tal och fika på torget.
Efter mötet drog vi iväg till Kungsteatern där det var casting för en film som handlar om karlskoga. Både jag och Tom provspelade. För min del gick de inte så bra, ja glömde texten och kunde inte riktigt spela ut. Men de var ju första gången och nu vet jag i alla fall hur det går till!


Fina Pommac med sadel på i Onsdags innan vi skulle ut på äventyr.


Nu ska jag ut lägga mig och läsa Män som hatar kvinnor och sen ska jag sova. Har haft en riktigt rolig och händelserik helg. Nästa helg blir troligtvis väldigt spännande då det bär av till Skåne på kurs.

Emla

14 oktober

Hej hej hemskt mycket hej!

Försöker få igång pannan och fryser! Har börjat läsa Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Ska läsa hela milennium triologin, har ju sett filmerna men oftast är böckerna så mycket bättre!

Har varit iväg med min kära moster och hämtat ut medicinen, som vanligt på fredagarna. Svenska C lektionen var inställd idag igen!! Vilket betyder att vi har mindre tid på oss och skriva på den argumenterande uppsatsen så får sätta mig någon dag i veckan och skriva som fan. Har ju uppsatsen på min inloggning i skolan. Snart när vattnet är varmt ska jag ta ett långt bad och läsa min bok, sen ska jag iväg och vara confranciär på On stagen och sedan bär det av till Degerfors. Får se om jag sover där hos Jossan, en vet ju aldrig var en hamnar.

Hittade massa kläder i en påse som mamma har fått av sin kompis, blev så glad för jag hittade kostymbyxor!!! Jag som velat haft de så länge med aldrig köpt de, nu har jag två par. Men nu ska ja lägga mig ner i badet för ja ska iväg om drygt tre timmar och en kvart.


Lisbeth Salander är ju så grymmt snygg. Noomi Rapace är perfekt för rollen!

Emla

Nighty

Go'kväll

Har vart på teater och fikat med siggus och packat 41 par skor och ett antal väskor som jag inte räknade. Har även packat Lp's och Ep's och lite böcker och annat smått och gott eftersom jag är i skåne helgen innan vi flyttar. Har glömt och berätta de, men vi flyttar ifrån mitt barndomshem, från hus till lägenhet med mamma. Närmre centrum, men de är skönt för då bor ja ju nära pappa också! Imorgon ska ja vara confrancier på On stage och sedan ska ja in till degerfors på bravader. På lördag ska ja packa och plugga och sen mysa med Frida och på söndag blir det möte med Ung Vänster inför 30 november och prommenad med min kära kusin och sen ett avsnitt av House hos grannen Louise i vanlig ordning. Nu ska ja lägga mig i badet och sedan ska jag sova!

Sov gott!


Väldigt gamal bild på en söt emla utan piercingar.  Såhär ser jag ut idag!

Lite skillnad!

Puss


Emla

13 oktober

Hejsan!

Sitter och väntar på at mammi ska bli klar. Jag ska snart gå ut med cissi så hon får sin morgonpromenad. Har en känsla av att jag kommer komma försent till skolan idag. Vilket är inte så asgrymt. Typ jätte oasgrymt. Men iaf. Idag ska jag skola lite, umgås med sigrid och sedan ska ja på Teater där vi ska dela ut roller! Skriver kaaanske mer om teatern sen och vilken roll jag får. Efter de ska ja och mamma ut och gå. Förövrigt har jag nu gått ner 5,5 kilo och minskat 14 cm i midjan. Dukti cheey.

Här har ni en låt ni kan njuta av!
Björn Afzelius – Svarta gänget

Ha en fin dag!

Emlaa

12 oktober

Take my hand, and just don't let go. 'cus as long as I got you I'll be alright!

Längesen jag skrev!
Hej!

Jag mår mycket bättre. Livet leker och jag leker med livet. Fortsätter i skolan och går ett 4:e år på bregårn vilket är awesome eftersom jag trivs så bra där och får tillbringa ett extra år med alla esteter!
Jag har börjat spela Teater. Börjat rida igen! På riktigt, uppe i granbergsdal, minsta varje söndag och onsdag! Jag sjunger och spelar gitarr fortfarande och jag har blivit aktiv i ssu igen.

Idag har jag varit på skolbesök med våran nya ombudsman Kenan, vi va på skrantaskolan där vi bemöttes bra och en samhällskunskapslärare bad oss komma in och prata i ett klassrum! Jag pratade inte, men Kenan gjorde. Jag mest presenterade mig och snackade lite om vad jag gjorde i ssu.
Idag har jag även fixat så att min telefonräkning sjunkit med typ 125 spänn vilket är asgött och kollat så att en räkning inte gick till inkasso. Jag har planerat inför fackeltåget som ssu Karlskoga tillsammans med Ung vänster ska hålla den 30 november. Jag har även vart i stallet och kollat på Världens barn konsert. Nu ska jag ut och gå med Frida och sen ska jag sova. Ha de så bra så hörs vi så småning om!

Emla!

RSS 2.0