26 februari

Hej!

Mår bra idag också och har fått saker och ting gjort. Känns skönt. Extra skönt är det att det är lördag och istället för att festa har jag vart ute på en 45 minuters prommenad och lyssnat på den bästa musiken. Nu ska ja lägga mig och lyssna på ljudbok så får vi se om jag somnar eller är vaken en stund till. Hoppas alla får en trevligt och behaglig lördag.


Emla

26 februari

Hej på er!

Ville tala om att jag mår mycket bättre. Går upp runt åtta och plockar och bäddar i mitt rum. De känns skönt! har även slängt skor, som känns riktigt skönt!

Idag ska jag och frida ut och sälja tidningar sen får vi se vad som händer. Har pluggat ganska mycket och det känns skönt att komma tillbaka till skolan, ja har haft ett väldigt låångt jullov men de behövdes. Kände mig som en ny människa. Känner mig lika taggad som på bilden!



Ha det bra!

Emla


ihoeqi

Fucking jävla skit. Fucking jävla ångest. Fucking jävla jag. Just nu hatar jag. Hatar så jävla mycket. Vet inte hur jag ska bli av med det. Vill härifrån men inte hem. Hatar att allt ska gå åt helvetes jävla helvete. Orka inte prata. Orkar inte skriva i min jävla bok. Jag vill döda, döda all jävla ångest. FAAAN.

11 februari

Hej!

Har inte skrivit på länge. Ligger i sängen på rummet och så. Ska till degerfors och kolla på Weekendzz som ja inte kan stava till ikväll och malin kommer om en timme och hälsar på. Mycket mer vill jag inte skriva. Bajs på er

Emla

RSS 2.0