Snabba cash

Hej!
Var och kollade på snabba cash för ett tag sen. Sitter och kollar på Johan Falk filmen nu. Riktigt bra!Snabba cash var bra. Helt okej lixom. Nu ska jag kolla klart på johan falk och sen sova. Godnatt!

Emla


24 januari

Hejsan!
Sen i torsdags har jag bott hos Cissi, jag kom hem igår. I fredags var begravningen, den var jättefin! Men det är jobbigt, att man ibland inte kan göra något annat än och vänta, sorg tar tid, ibland kan man inte göra så mycket för att det ska bli bra.<3

På  kvällen åkte vi hem till mig och käka Pizza och sen åkte måttbandet fram och vi började mäta muskler! Det var roligt, cissi vann vadmätartävlingen efter mamma tror jag! gött =) Jag vann nog inget, men ja kom trea. Haha, Lår = En liten midja! De var kul.

Åkte tillbaka till cissi sen, vi har badat i hennes pol, käkat massa och kollat på film och myst!

Idag har jag städat halva huset, sen ikväll ska jag på Snabba Cash med mammi och hannes och sen ska jag försöka övningsköra när mamma ska åka och hämna Maaki. Pappa är ute och åket skidor, GALNING. Inte okej..

Eftersom allt är städat nu utom mitt rum så kanske jag ska ta i tag med det, sen.. och plugga naturkunskap.. SEN. Först ska jag ta en dusch!
Sköt om er!

föresten! De är exakt en månad sen det var julafton idag, känns som ett halvår sen.

Emla

A drop in the ocean

hej!
Jag mår så fruktansvärt dåligt när jag inte kan hjälpa folk i min närhet, när det inte går att göra så att de mår bra igen, att dom måste klara det själva, jag är helt hjälplös. Vet inte vad jag ska göra för att hjälpa dessa människor, jag vet inte hur jag ska bete mig eller hur jag ska vara. Jag har helt enkelt ingen aning. Jag försöker och gör mitt bästa, men det känns som att jag inte räcker till ibland. Det betyder inte att jag inte bry mig. Jag är ju trots allt bara en droppe i havet.

Det finns människor som har det värre än dig, sluta vara så jävla självkonstuktiv.

End of that story.


Jag börjar må bättre, får tillbaka lukt och smaksinnet! Nu ska jag ta en dusch och piggna till lite, kan vara skönt. Sen ska jag ringa till Cissi och kolla hur de är med henne.

Emla

20 januari

Hej!
Stannade hemma från skolan idag, för att jag är inte helt frisk. Har massa läxor med mig, få försöka kolla på dem sen, ska hitta något och äta först.
Imorgon Så sover jag hos Cissi, sen på fredag så är det begravning. Jag är verkligen ledsen för eran skull. Kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara för er. Vila i frid Erja!(f)


Emla

19 januari

Hej!

Är överförkyld, tror jag har feber också, vet inte orkar inte kolla. Just nu sitter ja me en kopp te som inte smakar någonting, vilket inget annat gjort idag heller. Är sugen på oliver, men ja känner ju inte smaken ändå så va spelar de för roll. Var på historia imorse, sen va ja inte med på idrotten, gick och åt smaklösa vårrullar, och sen åkte jag hem, medans jag väntade på mamma tog jag fram min nya pärm och satte in alla lösa papper för att försöka få lite ordning i mitt skåp, bra att jag fått det gjort. Med mig hem har jag Matte, Historia och Engelska som jag ska försöka plugga imorgon om jag orkar, för går inte till skolan imorgon. Måste bli frisk nu bannemig, annars hammnar jag ju efter och ddet vill jag inte. Jobbigast är matten, jag måste försöka klara av den. Nu ska jag dricka upp mitt Te och kolla om det är något bra på tv.

Emla

14 januar

Jag är den jag är. Sluta tryck ner mig, jag blir bara ledsen och besviken. Trots allt; Du är en av dom som SKA stötta mig i det jag väljer. Jag vet inte vad jag gör för fel, för hur mycket jag än försöker, så verkar de som om du bara hittar på nya sätt att trycka ner mig. Kommer jaag någonsin bli bra nog, i dina ögon?


Hej! Har varit sjuk i några dagar, och uppdateringen har verkligen inte varit på topp. Imorgon måste ja till skolan innan jag blir så uttråkad att jag springer ett varv runt jorden. Jag som har köpt nya block, ny pärm och allt till skolan! Jag till och med längtar till matten, och så måste jag gå och prata med skolsyster, gå till britt och prata om matten, som jag MÅSTE klara och fixa iordning i mitt skåp.
 Undra om jag ska ha mina nya klackar imorgon, men dom är för stora, lite, men de går ändå för dom är ju snygga, Right?

Föresten börjar jag bli trött på att mina skor och klänningar inte kommer, är de något som gått fel?





I år är det valår. jag får rösta efter alla år av längtan, Vilka jag ska rösta på är givet. Måste verkligen lägga manken till, i år ska jag försöka att vara så politisk engagerad som aldrig förr. Synd bara att jag inte har kraften från när jag gick i 9:an. Mot valseger 2010. Det här fixar vi lätt! Aliansen har ingen chans, nu tar vi sverie med storm. Länge leve socialismen!


Från i höstas
Emla

13 januari

hej
Andra dagen i skolan, var dock inte där för att jag är sjuk. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon.
Nu ska jag ta ett bad och bli frisk.

Kram
Emla

8 januari

Hej!

I förrgår var jag på Avatar med mamma. Den va grym, efter de åkte ja hem till Cecilia och sov.De va jättetrevligt. Sen så vaknade vi och åkte iväg till kyrkan. De var jobbigt för mig, ja kan inte tänka mig hur jobbigt det är för dem. Att mista någon man älskar, att det skulle hända just dig, som är så omtänksam och snäll emot ALLA, förstår jag inte. Världen är så orättvis.
När vi kom hem från Kyrkan gick vi på stan, där ja hitta skor som skulle kosta 500 som kosta 50, cissi blev lite avendsjuk tror ja, men hon hittade en kjol och en fin tavla så hon var nog nöjd ändå. Handlade på willys, ena papppåsen gick sönder, varför händer det alltid MIG?Hem och baka bullar, myste, kolla på titanic osv. På kvällen åkte jag hem och idag har jag b ara sovit, sen ska jag till My. har inte träffat henna på hur länge som hellst ska bli kul =) Nu ska ja vika tvätt och gå ut och röka. hejdå!

Emla

Nattuggla


Ditt namn? Sara Emmelie Johanna Karlsson

Födelseår? 1992

Hur Lång är du? 176 ungefär

Spelar du något instrument? Ja, gitarr

Dina första tänkar när du vaknar? Hur mycket klockan är antagligen.

Vart befinner du dig just nu? Källaren.

Biter du på naglarna? Ja, ska sluta. De är äckligt.

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Orange.

Har du några husdjur? Ja,en hund.

Är du singel? Ja.

Vem är snyggast? Jack Sparrow.

Vem vet mest om dig? Jag, annars skulle något vara på tok.

Vad vill du ha just nu? Sällskap.

Ditt mål i livet? Ta mig framåt.

Rädd för? Jag har spindelfobi. ja blir mer skräckslagen än rädd.

Hur gammal är den äldsta person du kysst?21.

McDonalds eller Burgerking? Donkis

Sjunger du? Ja.Dock suger ja, förstår inte vad jag gör på estet.

Vad har du för skostorlek? 39-40

Vill du gifta dig? Ja. Jag vill vara prinsessa den dagen.

Kommer du överens med dina föräldrar?Med ena Ja, Med andra Nej.

Din hårfärg? Brun me slungor.

Skor du hade på dig idag? Converse

Vad sover du i? Trosor, ibland en stor t-shirt.

Kläder du har på dig? Mjukisbyxor, urtvättat linne, Hood från Carlings.

Favoritårstid? Sommar!

Favoritmat och dryck? Tacos och cola 

Hur svarar du i telefonen hemma? Emmelie, Hallå?

Hur svarar du i mobilen? Ja, Hallå, Hej, Emla

Sov du ensam inatt? Ja.

Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov

Vad var det senaste någon sa till dig? "Hejdå"

Druckit idag? Kaffe, vatten

Vad är det för väder hos dig nu? Stjärnklart, kallt, snö

Godaste glassmaken? Carte dores Marscapane

Drömmer du mardrömmar? Ja, ibland.

Favoritklädsel? Leggings, Högklackat och tunika.

Favoritgodis? Chips

Hur många kuddar sover du med?  3

Längtar du mest efter just nu? Gemenskap, sällskap,..

Vad luktar det nu om du sniffar lite? Rök

Saknar du någon just nu?Ja.

Snus eller cigaretter? Cigaretter

Vill du ha barn? Självklart!

Längtar du till din nästa födelsedag? 5månader9dagar 18years!

Är du blyg? Ibland, oftast inte.

Tycker du att du har fin dialekt? Tycker inte ja har någon men har tydligen äckligt karlskoga mål

Tycker du om fester? Beror helt på, mestadels Ja!

Tycker folk du är snygg? Ibland.

Har du använt någon hårprodukt idag? Ja

Vad har du för planer till helgen? Träffa Luciagänget!

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18

En bra film? What a women want

Vem får en kram? Mamma

Vem får en puss? Den du försväntar dig minst.



Emla

6 januari

Varför är jag så lätt att lura?



Emla


4 januari

Hejsan.
Varje gång ja ska skriva januari fastnar jag på december. Kan inte förstå att tiden går så fort. Om drygt 5 månader fyller jag 18, min farbror som alltid vart 32 fyller 40 och om ett 3 terminer tar jag studenten TRE! Jag fattar inte hur snabbt tiden går.
Men under det gångna året har jag lärt mig en hel del. Ja har lärt mig att ta vara på min familj och mina vänner, för man vet aldrig när de försvinner från en. Jag har blivit starkare, växt som människa och på så sett har livet blivit så mycket lättare för mig. De har inte vart lika många svackor förra året som innan. Det är konstigt att jag säger de, när jag har vart så otroligt ledsen efter två brutna förhållanden, men de har bara vart ett litet skrubbsår, och dom läker ju ganska snabbt.







Vila i frid Erja, jag tänker på dig och din familj. Jag tror och vet att du har det bra i himlen.<3

Emla

Natt

Helluuu lovers!

Ska ut och ta en rök och sen slå på en film. De är ju hockeyhysteri i natt så mamma kommer upp om ungefär två timmar och ska sitta bänkad framför tv:n, ja bryr mig dock inte lika mycket.  Är lite ledsen över att jag inte har något stativ skulle vilja ta kort. Är på sånt humör.

Här har ni en bild på mig föresten från nyår:

Jag hade inte läppstift i mungipan när jag gick hemifrån, men de hade kladdat ut sig och pappa sa inget när han tog kort.

Sådär kul hade vi!
Sen blev de mot stan och krama in de nya året, sedan efterfest.
Ha de bra sov gott.


Emla

3 januari

Hej!

Har åkt skridskor och spark med frida idag. Himmla kul! Undra vad som händer ikväll. skulle egentligen gå och lägga mig tidigt, MEEN somnade självklart i soffan efter maten. Härligt!.... Som vanligt blir jag överpigg och bara måste hitta på något! Kanske en promenad räcker ändå. Nu ska jag ut en sväng och gå till konsum och koma lite coola.





Lång natt....
Take me back



Emla

2 januari

hej!

Har åkt skridskor och massa, nu ska ja snart göra iordning min färs, eftersom 2010 blir ett vegitariskt år! Spännande=)
Mår väldigt bra!
Sen ska ja iväg till ida så får vi se vad vi hittar på idag :)

Är helt confused, vilket ja inte borde vara. Ja tänker fortfarande för mycket...

Emla

1 januari

hejsan!

gott nytt  år. Hoppas på att 2010 kommer bli bra. =)

´Nyårsfirandet var riktigt bra, lyckat skulle jag vilja påstå, även om de blev lite skumt.


Väntar på att ida ska ringa nu.. ring ring ring ja har tråkigt, saknar tokfian<3



Allt som är bra med mig, har jag förmågan att glömma bort.

Emla

RSS 2.0