15 mars

hejasan sötnosar!
Ja, det var ett tag sen jag skrev, men jag har fullt upp med allt. Just nu är leker livet med mig på ett underbart sätt och jag leker tillbaka! Har kört en veckas rep till Restaurangshowen och helgen bestod av en underbar kryssning, där jag får ge lite creed till Eric, en stockholmare som var hur trevlig som hellst, och hanns kompisar var ju för sköna! Imorgon fortsätter repetitionerna och det ska väll flyta på hoppas jag, jag kan numer formen till ALLA låtar, vilket känns väldigt befriande. Men ska hårdträna de sista dagarna innan genrep och självklart; Premiären! Glöm inte att boka biljetter på http://www.nyakupolen.se eller gå in på Nöjesbutiken i Karlskoga.

Till rågapå allt så vill jag tillägga att det är exakt 3 månader kvar till My B-day, dvs, jag fyller 18, då får ja gå ut på krogen lagligt och handla mina egna ciggaretter, för att inte tala om all folköl jag tänker köpa ¨;)

Nu är det bäst att avunda och säga sovgott till er snyggingar!

Emla

8 mars

hejsan!

Första repdagen idag på R-showen. Gick inte så värst bra tycker jag. Hoppas det blir bättre. Nu ska jag fila på det sista på min novell till svenskan sen ska jag skicka in den. Sovgott! Eller ja. ha det bra, vi hörs säkert=)




Idag är det internationella kvinnodagen! Det är underbart tycker jag och vi i ssu karlskoga (ssukarlskoga.blogg.se) uppmärksammade det i en demonstration! Det har ju faktiskt gått 100 år sen vi införde dagen! Läs mer på bloggen!

Har bajsont i huvudet. Vill inte skriva så nu skriver jag klart min novell istället.


Emla

7 mars

jag blir så fruktansvärt irriterad. Att folk TROR att jag går med på och alltid hamna i andra hand, att jag borde bry mig och tänka på alla andra. jag är trött på att folk bara bryr sig om sig själva och utnyttjar mig. Jag är jävligt äcklad av idioter som fan är så jävla idioter bara.


Emla


RSS 2.0