14 januar

Jag är den jag är. Sluta tryck ner mig, jag blir bara ledsen och besviken. Trots allt; Du är en av dom som SKA stötta mig i det jag väljer. Jag vet inte vad jag gör för fel, för hur mycket jag än försöker, så verkar de som om du bara hittar på nya sätt att trycka ner mig. Kommer jaag någonsin bli bra nog, i dina ögon?


Hej! Har varit sjuk i några dagar, och uppdateringen har verkligen inte varit på topp. Imorgon måste ja till skolan innan jag blir så uttråkad att jag springer ett varv runt jorden. Jag som har köpt nya block, ny pärm och allt till skolan! Jag till och med längtar till matten, och så måste jag gå och prata med skolsyster, gå till britt och prata om matten, som jag MÅSTE klara och fixa iordning i mitt skåp.
 Undra om jag ska ha mina nya klackar imorgon, men dom är för stora, lite, men de går ändå för dom är ju snygga, Right?

Föresten börjar jag bli trött på att mina skor och klänningar inte kommer, är de något som gått fel?





I år är det valår. jag får rösta efter alla år av längtan, Vilka jag ska rösta på är givet. Måste verkligen lägga manken till, i år ska jag försöka att vara så politisk engagerad som aldrig förr. Synd bara att jag inte har kraften från när jag gick i 9:an. Mot valseger 2010. Det här fixar vi lätt! Aliansen har ingen chans, nu tar vi sverie med storm. Länge leve socialismen!


Från i höstas
Emla

Kommentarer
Postat av: Cissi

Du är bra nog i mina ögon iallafall :)

2010-01-18 @ 19:43:59
URL: http://ccissy.blogg.se/

Kommentera Emmelis inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0